Mrv1007 Dilaraa1 25. Haftamdayım gayet güzel gidiyor her şey, uygulamada bu haftadan sonra sırt üstü yatmamaya özen gösterin diyordu 💕
Aslylmz Bebek iyice büyümeye basladıgı için onun gerginliği ve rahatsızlıgını hissetmeye baslıyorsunuz yavas yavas bende kaburga agrısı basladı sol tarafıma ayaklarını dayıyor. Mide yanması artıyor çabuk nefes nefese kalıyoruz Gece uyku sorunu oluyor birde.
Dilaraa1 Aslylmz kesinlikle çabuk yoruluyorum vücudum agriyor bel agrim cok fazla oluyor mide yanması bogaza geliyor falan
Aslylmz Dilaraa1 valla ben 27 deyim işte dahada ilerledi o problemler ama vücut agırlıga alıstıkca gün içinde daha rahat oluyorsun gece yatma sıkıntısı geçmiyorda hareket acısından ☺️
Dmteyll Bel ve bacak ağrılarim basladi yemek yerken nefes nefese kaliyorum hizli yurumeyi birak normal bile yuruyesim gelmiyor kalbim yerinden cikcak gibi oluyor ilerleyen haftalarda ne oluruz bilinmez 😂
Dmteyll Dilaraa1 Daha şimdiden böyleysek 40. Haftamizi dusunemiyorum 🤭 enerjik hamişleri gorunce nasil yaa diyorum resmen
rukigokhann 25+4 deyim sadece alt karında yürürken hafif bir ağrı oluyor dinlenince geçiyor . Onun dışında pek bir şikayetim yok . Şu zamana kadar mide yanmam da olmadı 😁