Mrve0211 Merhaba 5 hafta 1 günlük hamileyim doktor çok kücük 3mm olarak gördü keseyi normalmidir bu yani bu haftalarda kese gözükmemesi de normalmidir
Elfs Mrve0211 3mm kese çok küçük daha çok erken boş kese demek için 25 mm üstü olması lazım. Panik yapmayın sabırla bekleyin inşallah oluşur…
Sulesaglam Mrve0211 normal 6 haftada belli oluyo ben 6+1 de glttlm hem kalp atışını duydum hemde keseyi felan
Edahoso Mrve0211 5. Hafta da bişey anlaması çok zor ben 6 da gittiğimde 4 mm di yani bence gayet normal 5. Haftada öyle olması siz canınızı sıkmayın yemeklerinize dikkat edin allahın izni ile diğer hafta bebeği görürsünüz
NrcnGltkn Boş kese yada dış gebelik olmuş olsaydı doktor rahim dışında tutunmuş diye muhakkak söylerdi size ilk muayenede görünüyor.Endiselenmeyin lütfen
NrcnGltkn Mrve0211 benm adetim 10 gün geçmesine rağmen beta Hcg 21 di şuan 6haftalik gorunmeme rağmen kan verdgmde 21.645 flndi sadece keseyi gördük bebek ve kalp atışı henüz yok
Sulesaglam Mrve0211 yok canım ben direk 6 haftamda gitmiştim ama 2,5 yaşında kızım var onda 5 haftalıkken gozukmemisti 2. Gebeliğin bu
Mrve0211 Sulesaglam rabbim çocuklariniza sağlık sıhhat versin insallah bende pazartesi gidicem insallah büyümüş oluruz olumlu sonuclar aliriz kucagimiza aliriz insallah
Sulesaglam Mrve0211 amin inşallah olumsuz düşünmeyin kendinizde öyle etkilemeyi Allah’ın izniyle gittiniz de görürsünüz buraya yazmayı unutmayın olur mu haber verin gidince 😀
Mrve0211 Edahoso amin insallah canım ya insallah neler yemem gerekiyor en yararlı olarak cok acemiyim de 🙂
Edahoso Mrve0211 avokado diyorlar içinde folik asit çokmuş yeşillik kuru bakliyat bunlar sık sık yemen gereken et tavuk balık ama her balık değil. Bir de iyi pişmiş olmak zorunda