[silindi] NecmiAysee hayır fazla değil benim de 2.300 doktorum zayıf dedi hatta yengem aile hekimi Ona sordum şimdi dğsa bile iyi bir kilo dedi
NecmiAysee [silindi] içim rahatladı çok şükür 🙏ben daha çok almak istemiyorum şekerden korkuyorum. Umarım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız..
[silindi] Aselmom benim de şu an 34+2 maşallah sizin bebişin de kilosu çok iyi☺️ Benim boyu 48cm dedi kilosu da 2300😍
Aselmom [silindi] bizim kızın da boyu kısa olacak galiba canım ama normal dedi haftasına göre 😊 valla herşey onun için son 38 💪🏻💪🏻☺️
[silindi] Aselmom bende bide ultrason da da gidince göremiyorum ya güya özel hastane dün gitti im göremedim sinir oldum ya🙄 elini ayağını bile göstemedi doktor 3boyutluda bakmadı bu sefer en son 4aylıkken gördüm O zaman da belli değildi tam çok küçüktü
Aselmom [silindi] hadi ya kötü olmuş canım zaten görebilmek için bekliyoruz o kadar bari doktorun gösterseydi 🙄 bizimkide suratını kapatıyor hep ama biz zorla açtırıyoruz hatta gülerek poz verdi bu sefer zilli ☺️☺️💋
[silindi] Aselmom evet ya bide o kadar sıra bekledim 🙄 oyy maşallah😍 yok ya hiç uğraşmıyor doktor yüzü görünmüyor deyip geçiştiriyor😒 Yüzünü değil elini görsem şükredeceğim