portakalcicegii Olan var mı ? Nasıl bir işlem. Doktorum adete yakın olduğu için göremedi, adetin 5. Günü gel bakalım, görürsem işlem gerekebilir dedi 😔
mercimeginanne portakalcicegii anestezili ameliyat oldum. Uyanırken bacaklarımda ağrı vardı ağrı kesici yaptılar bir daha da ağrı falan olmadı. Korkma yani basit bir işlem :) gebe kalamadığım için rahim filmi çektirmiştim tüp bebek zamanı farkedildi.
mercimeginanne portakalcicegii bn pandemi girince araya klinik kapandığı için 4 ay sonra transfer oldum (tüp bebek) öyle gebe kaldım. O 4 ayı değerlendiremedim. Cenaze dolayısıyla şehir dışında oldugum için. Hazır tüp bebek ilaçlarımda varken transfer oldum
Elif_8 Öncelikle geçmiş olsun. Bende kasık ağrısı şikayeti ile gittiğim de polip olduğunu öğrendim geçen ay ameliyat oldum anestezi altında yapıldı hissetmedim ama sonrasın da kasık ağrım devam etti aslında kısa bir işlem korkacak bir şey yok. Doktorum polip gebeliğe engeldir alındıktan bir kaç ay sonra gebelik olur dedi. Bakalım bir kaç ay deneyip göreceğiz ☺️