FatihBatur Rabiaaa46 evet uygun benim kısmetse 2. Doğumum olacak orda hemşirelerden falan da cok memnunum hepsi cok cok ilgililer
Azra777 Hala icime sinen bir yer bulamadim bu surecte ofm seniz hanim ve opera yasam aynur hanima gitmistim
Brfant22 su_kyozyldz memorial ın kendi perinatoloji uzmanı var bende orda yaptırdım 3 hafta önce eftal beyde
Rabiaaa46 su_kyozyldz evet orda yaptırmayı düşünüyorum çok fazla bi fark yok zaten olanlara kıyasla da Memorial da yaptırmak daha mantıklı geldi bana siz yaptırdınız mı 🌺
Esra-7 30 haftalık süreci Uncalı meydan hastanesinde Bade Ilgın ile geçirdim. Çok da memnun kaldım güleç ve ilgili bir doktor sempatik ayrıca gergin kişilerden hep uzak durdum bu süreçte doktorumda çok önemliydi tabi :) 125 tl muayene ücreti veriyorduk. Doğum ücretini bilmiyorum çünkü o süreçte Rize’de olacağım ve 5000 tl oradaki doktorun ücreti
Mert-yigit Merhaba, ofm ye gittim su ana kadar şeniz hanima, doktor cok iyi iletisimi cok iyi. Fakat dogum icin verilen ucret biraz fazla geldi bana, sezaryen 4750, normal dogum 5250 bir de anneden ve refakatciden korona testi istiyorlar sanirim 500 de o
FatihBatur su_kyozyldz ben detayli ulturaosna Güllük’te Hasan urcuya yaptırdım cok iyiydi 30 40 dakka falan sürdü 450 TL gibi bi ücret ödedim
Fatosduzgun55 su_kyozyldz bende drumun önerisiyle güllükte hasan urcuya gittim cok memlun kaldım 45 dk falan surdu göstermedıgı yerı kalmadı dıyebılırım 😂😂 fıyatı tam hatırlayamıyorum ya 450 ya 550 idi
Brfant22 su_kyozyldz bence normaldi ilk defa detaylı ultrason olduğu için kıyaslama yapamıyorum açıkçası kendi hastahanem ve doktorum yönlendirdiği için herhangi bir araştırmaya girmedim direk gittim bakıldı rapor çıktı hemen doktorum baktı falan çok kolay oldu herşey
su_kyozyldz FatihBatur Fatosduzgun55 Teşekkür ederim araştıracağım😇 kendi doktoruma da bi soracağım MedicalPark ta benim doktorum ama hiç forumda denk gelmedim Medicalde ayrıntılı yaptıran birine 🌸
Gul_111 Nisaanuur muane ücretine yeni zam yapıldı aslında iki ay falan oluyor ama yılbaşından sonra ne olur bilmiyorum. İnşallah yapılmaz
Bebek07 Rabiaaa46 biz Vitale Hastanesinde Murat Doruka gidiyoruz çok da memnunuz her şeyle ilgileniyor hamileliğimin başından beri 🙏
FatihBatur su_kyozyldz iyyyy ben 4 sene önce medikal parkta yaptırım oğluma tas çatlasın 5 dakka sürdü pozisyonu yok deyip resim bile vermediler yapan doktor hic konuşmadı bile elime kağıdı verip gonderdi
MaBelle su_kyozyldz biz de medicalpark ta Ünal yirmibeş e gidiyoruz. 11+2 deyiz şuanda. Medicalpark ta ayrıntılı ultrason yapan varsa da radyoloji bölümüdür muhtemelen.Detaylı ultrasonu Perinatoloji bölümünde yaptırmak daha iyi diye düşünüyorum. Henüz doktorumdan tavsiye almadım gerçi ama iyi bir perinatolog bulursam ona gideceğim.
Gulsedaaa su_kyozyldz Prof. İnanç mendilcioğlu şiddetle öneriyorum 😍 Giderseniz farkı görürsünüz zaten 🙈 Konyaaltında kendi kliniği var ☺️
su_kyozyldz FatihBatur anladım ben cinsiyet için gittiğimde bile 4 saat hastanede kaldım doktorumuz yürü bişeyler ye tekrar gel dedi bi 5 kere girip çıktım sanırım cinsiyeti görene kadar ilgilendi doktorumuz ama ayrıntılıyı sanırım başka doktor yapıyor değil mi ?