Ysmplt Kayserilim38 bende rahatsızlık geçirdim öksürük vardi hende cigerden di resmen 28 haftalıkken yakalaandim 3 hafta çektim pekmez tereyağnda erittim içine limon sıktım içtim sicakken bide çay bardağına sıcak su koyup pekmez de içine koyup yine limon sıktım bunu içtim zencefil bal yaptım bide bogazima hep vicks sürüp sardım buda rahatlatıyor ve hergun duş al sıcak buhar boğazı yumuşatıyor Buhari içine çekmeye calis hep bunları hergun yap geçer ins geçmiş olsjn
0322sukran Kayserilim38 öncelikle geçmiş olsun bende ağır grip geçirdim öksürmekten nefes alamıyordum doktorum zencefil icebilcegimi soyledi zencefilli bal esim yaptı sabah akşam gecti
Ssultannnnn Kayserilim38 sabahlari zencefil bal yap ye hergun aksamlari yatmadan ilik ballı süt ic bide aktarlarda satilan dogal zencefilli yada limonlu sekerler oluyo o bogaza ve oksuruge cok iyi geliyo sekeri de mutlaka dene derim ise yarıyor.
csema Kayserilim38 zencefil bal limon karıştırıp yarım bardak icin her gün düzenli olarak bogazını yakıp açar inşallah ben öyle geçirdim
Minikmucizem10 Zencefil zerdecal bal kullandım birde kesinlikle kozalak pekmezi cok fayda etti bana lütfen doktorunuza danışmadan kullanmayın muhakak bilgi alın 🌸
Nermin70 Sicak suyun icine pekmez ve karabiber karistirip ictim bu gecirdi. Cok gecmis olsun bende bi ay çektim oksuregi bu karisimla atlattim
Busenr Kayserilim38 zencefil zerdeçal bal karışımı. Gece yatarkende sütlü bal üstüne tanımam yeni atlattım. Allah yardımcın olsun 😰
Aselgokay  faranjitten çok çekmiş biri olarak bal zencefil limon pekmez ıhlamur ne varsa denedim geçmeyince Kadın doğum doktorum porege sprey önerdi bana çok fayda etti Allah razı olsun çok duamı aldı