Damyavuz 3mlek2bebkannesi bende ilk gebeliğimde başka folik asit kullandım böyle bir etki görmedim ama bu ilaç bir başka tüm folik asitler 400 mg ken bu 500 mg dı
Damyavuz Papatya-Kokusu yeni kullanacağım ilaç sizin kullandığınız ilaç 400 mg etkisi olmaz tabi, FOLBİOL 500 mg dı
3Aysenur33 Damyavuz Benim doktorum bana önermedi. Mikrogramı çok yüksek olduğu için. DİOFOL kullandım hep organik. 60 tb 70 TL di.
Ayaz2016alya2022 Damyavuz yatmadan önce dua okuyun ve yastiginizin Altina bir Parca ekmek Koyun Bende hep Korkunc Tuaf rüyalar görüyordum rüyamdada agliyormusum esim hep beni uyandiridi
Damyavuz Ayaz2016alya2022 bende kaç defa ağlayarak uyandım dua okuyorum ama emin oldum ilaçtan ilk defa bu saatte uyandım ve çok rahat uyudum
Damyavuz Mervekck bence değiştir bu ilacı başka ilaca geç. Artık nasıl etkisi varsa bu gece çok rahat uyudum ve geç uyandım :)
Mervekck Damyavuz Oyle yapcan artık bu şekil olduğunu bilmiyordum, sanada sevindim ohh uykunu alabilmisin canım😅
3mlek2bebkannesi Damyavuz bende folbiol kullandım birde ben saadece 3 ay degil 5 ay kullanmıştım böbreğimden dolayı o yüzden hiç böyle bir etki görmedim
Zarakaraman1 Damyavuz meraba bende gebelikten once kulandim gebelige hazirlik acisindan bende bu sikayetler gorulmedi duphastonla beraber kulanip uzerine gebe kaldim