Derya341986 Kızlar şimdi kendme bişey hazırlıyodum fırını bir tuttum attı beni ileri elektrik çarptı yaşan varmı
zehracinar Derya341986 Hemen hastaneye gidin,elektrik amnion sıvısıyla bebeğe geçebiliyor,amniyon sıvısı iletken olduğu için,hiç beklemeyin hemen hastaneye gidin en azından iyi olduğunu öğrenirsiniz içiniz rahatlar
Dxp8 Bende de olmuştu. Kettledan tüm sigorta atmış ve kolum uyuşmuştu. Henüz bebek hareketini hissedemediğim bir haftadaydım o yüzden bebek iyi mi emin olamamıştım. Doktorumu arayıp sormuştum hemen acile gitmemi söylemişti. Acilde ultrasonla bebeğe baktılar uslu uslu parmagını emiyordu :) eğer bebek hareketinin hissedildiği haftadaysanız bebeğin hareketini dinleyin yoksa muhakkak acile gidin ki aklınız kalmasın.
istanbulluanne Benide 2 hafta önce prizden çarpmıştı ama ben doktora gitmedm bebegm hareket ediyordu cnku. Gecen günde detayliya girdim gayet sağlıydi. Ama çok carptiysa bi görünün benmki hafifti.
Derya341986 istanbulluanne benmkide hafifti 2 3 sn şimdi kendmi dinliyorum 18 haftalığım hafif hafif dokunuyor hareket olarak
behrem hareket ediyors bir problem yoktur ama yine de içiniz rahat etmezse acile gidip bir baktırabilirsiniz
Derya341986 behrem valla sarıyerde oturuyorum acil şişli etfal ve okmeydanı dün akşam inanılmaz kasık ağrım vardı gittim bakmadılar geri geldim
Derya341986 Kızlar şimdi acile gittim yine de istanbulda olanlara duyurulur şişli etfal kadın doğum kapalı bebeğin kalp atışı falan normaldi