Annevecanliblog Ona göre ayarladım ve oldu ayyy 🙈 1994 aralık doğumluyum. Nisan ya da mayıs doğumum ve kızım olacak inşallah 🥰
CanselUrgnc Annevecanliblog benimde tutmuştu kızım olacak 5 Nisan’da dogumum var sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin Rabbim 😍🥰
aytangurvanova Annevecanliblog bendede erkek cikiyor cin takviminde ama hala cinsiyyeti oyrenemedik bakalim bendede tutacakmi merak ediyorim😁
Alerdinc Annevecanliblog benimde nisan sonu yada Mayıs başı doğumum bende Çin takvimine göre yaptım kız oldu 😍🙏🏻
_tulayb26 Çin takvimine göre kardeşiminnve annemin erkek babamın ise kız olması gerekiyordu 😂 ben hiç ona göre ayarlamadım bakalım ne olcak 😂
guly1 Annevecanliblog hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin annesi 😊 benim de oğlumda tutmuştu. Şimdide kız diyor bakalım bu da tutacak mı 🙈
Annevecanliblog guly1 Teşkür canım amin senin bebeğin de inşallahb🥰 Benim oğluşta da tuttu bakalım nolcak senin yaz bana
Annevecanliblog AryasuMom yaaaaa olsun sağlıklı olsun en kıymetlisi o. Biz işin biraz da eğlence kısmındayız
AryasuMom Annevecanliblog aynen canım çok şükür oldu ovulasyon testiyle zor gebe kaldm Allah’ım kmseyi yokluguyla sınamaasin