Kızlar bugün tam 39. haftama girmiştim kusmayla hastaneye gittim her zamanki gibi midem beni çok zorluyordu meğerse tansiyonum yükselmiş😒 normal doğum olacaktı normalde ama tansiyon sıkıntısı oldugu için doktorumla konuşup sezeryan olmaya karar verdim🌸 45 dk içerisinde ameliyathaneye getirildim spinal anestezi ile belden aşağı uyuşma yaptılar hiç acımadı o iğne hiç hissetmedim zaten anında karıncalanmaya başladı ayaklarım yukarı doğru uyuştum 15 -20 dakika içerisinde bebeğim doğdu hamdolsun hiç bir soeun sıkıntı olmadan sadece bende bulantı oldu o da herkeste olmayan birşeymiş zaten direk seruma ilaç katıyorlar o an 💕 sonra bebemle kavuştum Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun giydirip onu odaya gönderdiler ben de bi 20 dakika sonra çıktım ameliyathaneden. Sadece ilk ayağa kalkmada biraz zorlandım ama tek seferlik bir ağrı oldu çok şükür şuanda iyiyim bebeğim yanımda mışıl mışıl uyuyor Rabbim herkese kolay doğumlar nasip eylesin normal , sezaryen fark etmiyor onun kokusunu alınca herşey geçiyormuş gerçekten 9 ay boyunca yaşadığım tüm sıkıntılar dahil❣️