Halide_70 Bebekler şu an hareket ediyor ara ara ama beni rahatsız da etmiyor. Bu da mı hormonlardan??? Tüm gecede 2-3 saat uykum kaçıyor hemen hemen. Kimler böyle???
Seyda5234 Halide_70 aglicam artık dön oyana dön bu yana eşimde artık uyuyamiyor bebeğimde baskı yapıyor zaten kanalda kaburgalarim acıyor nefes alamıyorum
Kahveli Halide_70 Vucudun kendini gebelik sonrasına alistiriyo canim bende hiç uyuyamazdim hemen uykun kaçardı birazda düşünmek uyutmuyor
Halide_70 Seyda5234 ben de balık gibi ağzım açık yatıyorum. 🙈 Sağ sol 5 dakikaya bir dönüyorum. Sırt üstü çok mu yattım acaba fikri bir de… 🙃 Kaburga ağrım var deyince doktor D vitamini damlası verdi bu arada.
Halide_70 ozge07070 uykusuz gecelere bir prova mı acaba bu? Ağrım sızım yok diye şükrediyorum yine de. 🙃🙃
Seyda5234 Halide_70 sırt ustu yatıyorum 10 dk sonra nefes darlığı yaşıyorum D vitamini bende kullanıyorum ama faydami etmiyor bilmiyorum Haftaya perşembe doğum sağ saglim kucağıma bı alıyım de inşallah🙏🙏
MinikMucizeninAnnesi 36+1.. 30.haftadan sonra uyku nedir bilmiyorum 😞 Önceden uyuyordum 2-3 saatte bir uyanıyordum artık ona bile razıyım zombi gibi dolanıyorum cidden 😭 Uyumak istiyorum asla uyuyamıyorummm😢
Halide_70 MinikMucizeninAnnesi aaa güzel yanından bakalım. Yavrunuza kavuşmaya az kalmış annesi, sağlıkla gelsinler yavrularımız. Böyle sona yaklaşmış annelere imreniyorum… 🤗🤗
Halide_70 Seyda5234 inşaallah sağ salim doğsun yavrunuz. Çok az kalmış, güzel günler sizi bekliyor. 🤗🤗🌼
Halide_70 ozge07070 evet, mesaneye baskı. Bu bende de var. Sürekli tuvaletim yok tuvaletim yok telkini veriyorum kendime ama yine de gidiyorum. 🙃🙃
Anne3434_ Halide_70 sabah 5 olmadan gözüme uyku girmiyor resmen ilk hamileliğimde de böyleydi Allah sanırım uykusuzluğa alıştırıyor bünyemizi 😂😂😂🙈
Halide_70 Anne3434_ bize vücudumuzun bir oyunu bu. 😄 İlk haftalar koltuklarda tatlı tatlı mayışıyorduk. Bazılarının sancısı, bazılarının ağrısı var anladım da ben neden uyuyamıyorum? Sizin kaçıncı haftanız? 🙃
Ayaz2016alya2022 Halide_70 tek değilsin bacım bende uykusuzluktan deli olucam bir türlü yatamiyorum ya dalacam bir yerlerim kaşınıyor yada ciş WC ihtiyacı yada tam dalacakken korkacakmıs gibi oluyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻
Halide_70 Ayaz2016alya2022 su ihtiyacını gün içinde tamamlayıp bitirin olmadı, ben ara ara içiyorum yatmadan mecburen azıcık tuvaletim de olsa koşa koşa oradayım. 😣😣
Anne3434_ Ayaz2016alya2022 Bende çok kötü oluyorum birde 3 yaşında kızım var o olmasa yine yatar uyurum ama gündüz de o uyutmuyor 🤦🏻♀️