Anne3434_ Askiletotomsu Vallahi ben artık nasıl yaşayacağız çocuklarımızı nasıl büyüteceğiz diye çok korkuyorum çocuk bunlar herieyi istiyorlar bazen o kadar çok üzülüyorum ki
NeseA Anne3434_ çok haklısın vallah 3 çocuğumun gözü herşeyden kaldı. Allah yardım etsin yaa gerçekten hayatı çok zorlastirdilar cok
Anne3434_ Askiletotomsu he anam he yaparız şimdi 4 tane, dilenciliğe çıkacak hale getirdiler bizi çocukları sokağa salcam artık ben
mndgl_2555 Askiletotomsu çiğ sütün 5 litresini hep 25 den alırdım 2 gün önce 30 liradan aldım 🤦🏻♀️ Allahtan yoğurt yapıyorum bide yapamayıp marketten hazır yoğurt almakta var kimbilir nekdar
Anne3434_ mndgl_2555 en ucuzu 25.liraydı oda dandik bi marka güzel bi yoğurt alayım desem 35 40 çıkar gözden
NeseA Vallah artık birileri çıkıp dur demesi lazım ya!!! Bu kadar olmaz 4. Gebelik pişman ettiler gebe kaldığıma zar zor pazar yapıyorum ya borçlar çocukların okulu. Rabbim kabul etmesin inşallah zengin bakıyor keyfine olan biz fakire oldu!!!
Anne3434_ NeseA evet en kötü evin kirası 3500 şuan asgari ücret yok o kadar zaten bu millet ne yiyecek ne içecek nasıl çocuk okutacak hiç düşünen yok
Askiletotomsu NeseA zenginlerin saltanat süreceği Fakirlerin orta sınıfların birbirini açlıktan katledecegi bı ortam oluşuyor artık
mndgl_2555 Askiletotomsu siz nerdesiniz ki orda süt fiyatları böyle ben samsundayım yeni zamlı haliyle çiğ süt burda 5 litresi 30 tl oldu hadi başka yerde 35 olsun 🤷🏻♀️
Askiletotomsu Anne3434_ bir tanidigim 4700 maaş alıyor. 4000 kira ödüyor bu ay eve çıkması gerekti de..😭😭😭😭
Civcivim000 Askiletotomsu nerde bu istanbulun taşı toprağı altın kısmı ne biz görebildik ne babamız görebilmiş😂 mümkün olsa kaçıcam ülkeden resmen dil iz bilmeden umrumda olmayacak sonra Yurtdışına gidenleri vatan haini yapıyorlar imkanı olan gidip kendini kurtarıyor işte iyi yapıyorlar
Anne3434_ Askiletotomsu buyur işte o adam nasıl fatura ödesin nasıl alışveriş yapsın yada nasıl borç ödesin yemin ederim yaşanmaz oldu
Askiletotomsu mndgl_2555 bu gece 12-1 de zam geldi nereden biliyosunuz ki suan aynı fiyatta kaldığını. .zam geldi