Askiletotomsu Asyadora o arada bir olan bı indirim . Bana üç hafta önce vardı kullandım. Suanhak tanimiyor
prensesannesiiiiii Askiletotomsu valla bende o fiyatı görünce 3 litre aldım 🤷♀️🙄kız yağların fiyatı o kadar uçmuş ki artık küçücük şişelere koymuşlar biliyorlar millet almıyor yazık valla ne olcak böyle
Askiletotomsu AdenEva ben bostanlida yaşıyorum bir burasi pahalı diyordum, şimdi esitlendik karaburuna da gitsen ayni. Battik heralde iyiden iyiye
Askiletotomsu tazeannecik1 Konu gelen zamlar. Olsun aman ben çiğ süt alıyorum Boşver canım yoğurt yemiyorum zaten Gibi şeyler soyleyemeyz bu açıdan bakamayiz … Ki çiğ sütte olması gereken fiyatta değil. 3 olması gerekirken 6-7-8 oldu çiğ sütte
Deryabelinay Askiletotomsu kesinlikle öyle o yüzden susayım hamile halimle üşümek istemem oralar’da 😅
Poyrazin_annesi Dün çiğ süt aldm kılosu 7 lira olmuş Şoktanda 5 bucuga aldm İstanbulda otryrm bu arada
Afynl_03 Askiletotomsu ne alaka be yorum eleştirici kaldıramıcaksan post açma alla alla ben burda olan durumu söylüyorum napim yani gidip adamları mı vurayım niye zam etmediniz diye
Afynl_03 Fkug Amin amin gerçekten birikimi geçtim ay sonunu eksilerle yemeden dursak şükür etcez vaziyet öyle