Derin0712 Bebegim_2021 her hastanede ayni iki gun gazinizi cikaramazsaniz 3 de olur ama pandemi nedeniyle iki arkadasim bir gun kaldi kendilerini iyi hissetmisler dr izinli gndermis dogruda degil aslinda ameliyatlardan snra 48 saat onemlidir
Bebegim_2021 Derin0712 tabi canım 48 saat cok önemli de ilde evde bekleyen bir cocuk daha olunca insan cıkmak istiyor
Bebegim_2021 Tugcee0603 çok teşekkür ederim canım çok sagol ben hastanenin kendi fotoğraf çekimi var diye biliyorum ama pandemiden dolayı kalkmışmıdır
Derin0712 Bebegim_2021 bnmde iki cocuk evde malesef iki gun ayri kalicazz ucuncu bebegim 23 gun kaldi
Avciii Zeyzey97 çok memnun kaldı gayet güzel geçti hiç beklemiyordum böyle güzel geçeceğini milet hep korkutu ama öyle değildi ciden🥰
Zeyzey97 Avciii sevindim doktorunuzun ismi nedir benide korkuttular çünkü simdi zeynep kamil de bir doktor arıyorum ve pek bilgim yok 30 haftayim
Deletedmom_7156 Avciii bende orda takipliyim dogumuda orda düşünüyorum ama çok pis kötü diyorlar doğum için eşini almazlar diyorlar gerçekten öyle mi odada kac kişi kaldınız refakatçi olarak eşiniz kalabiliyormu?
Yagmurdgdgn13 Bebegim_2021 normal şartlarda 48 saat kalınması mecburiydi.bu kovit salgınından sonra 24 saate indirmişlerdi hâla devam ediyor mu bilmiyorum.
Avciii Bebegim213 benim bebeğim kuvezede yatı çocuklu olanlar yan yana kuvezdekiler ayrı odada yatıyordu ama vardı yanlarında çünkü kontrol saati gelince anneler arabayla cikariyolardi bebekleri