Deletedmom_85 İyi geceler arkadaşlar. Gebelik için tavsiyeleriniz var mı? Şunu yaptım şifa oldu faydasını gördüm bundan dolayı hamile kaldım dediğiniz bir şey? 5-6 aydır sonuç hep hüsran 😥 Varsa önerileriniz beklerim. Sizler hangi ayda hamile kaldınız?
Mayacm Deletedmom_85 5-6 ay fazla bı sure degıl ama eşinizde sızde bı muayene olun derım en azından sorun varmı yokmu netlestırırsınız🙏🏻
Farahsmom Deletedmom_85 Her gün düzenli bir saat yürüyün, şeker tüketiminizi azaltın bir de çocuk fikrini aklınızdan atarak eşinizle hoş zaman geçirmeye çalışın sadece. Çift çizgiyi Göreceksiniz.
Birkedibirbebek Deletedmom_85 soğan kürü, maydonoz ve süt buharı bunları araştırıp deneyebilirsiniz hamile olmadığınızdan eminseniz ama
Deletedmom_85 K_k1905 bu ay da nasip olmaz ise kontrole gideceğim boşuna bir sene kaybımız olsun istemiyoruz bir sene normal kabul ediliyor ya o açıdan
Deletedmom_85 Mayacm hu ay da tutmazsa gideceğim kontrole en azından içim rahatlar. Doğal yolla hamile kalma bir sene ama kontrol olmak da fayda var. Yine de 5-6 aydır sonuç hep hüsran olunca insan ister istemez umudunu kaybediyor. Tabi ki çok uzun bir süreç değil ama işte….
K_k1905 Deletedmom_85 gidim siz amh testi mutlaka verin eşiniz de sprem testi versin 5 ay demeyin ama ilgilenmeye bilirler 1 yıl diyin siz güzel ingilensinler ben öyle yapmıştım 🤭
Deletedmom_85 K_k1905 hahah 😄 güzel taktik benim de aklıma geldi dedim bunlar ilgilenmez şimdi en iyisi bir yıl oldu diyim dedim. Yapan varmış demek 😄 özel de kadın doğum uzmanına 5-6 aydır olmuyor dedim kontrol ederiz gelin dediler. Özel olduğu için olabilir demeniz gibi belki devlet ilgilenmez 😥
K_k1905 Deletedmom_85 devlet ilgilenmiyor 1 yok diyin siz giderseniz 😀 Allah gönlünüze göre versin hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin 🙏
Deletedmom_85 K_k1905 amin Allah razı olsun güzel dilekleriniz için. Rabbim tez zamanda nasip etsin isteyen herkese 😊 sizin var mı bebeğiniz?
K_k1905 Deletedmom_85 bayağı test var ama en önemlisi amh bide rahim filmi. 10 haftalık hamileyim bizim de uzun uğraşlar sonun da tüp bebek yöntemi ile oldu
Birkedibirbebek Deletedmom_85 tabii bunları sağlık ve detoks gibi düşünün bebek mevzusunu olabildiğince aklınızdan atın çünkü akıl oyunlarına dönüyor düşündükçe vücut gerilip erteleniyor ☺️
zeymoms Deletedmom_85 canım hurma ve kabak çekirdeği tüketmiştim ben Bir de folik asit başlamıştım önceden Hamile kalmadan 30 gün önce koenzimQh kullanmıştım cildim için o ay hamile kaldım (meğer koenzimQh yumurtalıklara çok iyi geliyormuş) bilmeden kullandım ama faydası oldu diye düşünüyorum
Deletedmom_85 zeymoms dün bir arkadaş da bol bol hurma yediğini söyledi siz değilseniz eğer ki o kişi 😊 koenzimi ilk defa duydum. Tavsiye üzerine mi kullandınız? Bu arada hayırlı olsun Allah bağışlasın 😇 darısı tez bizlerin başına inşallah
zeymoms Deletedmom_85 yok ben ilk defa yazdım 😊 amin inşallah sizlerden de güzel haberleri duyacağız 5 ay çok bir zaman değil. Ben koenzimQh ı eczacı tavsiyesi ile almıştım hücre bölünmelerini ve yenilenmesini sağlıyormuş sonra rastgele instagramdan takıp ettiğim bir kadın doğumcunun da gebelik isteyenlere kullanın diye yazdığını gördüm dedim kesin bana da faydası oldu. Mutlaka bir araştırın derim inşallah faydası olsun da hemen sizden güzel haberler alalım 😍