Tubiss 5+3 haftalık hamileyim 3.5 Haftalk oldğumda gttim doktor daha çok küçük 3mm olduğu icin kese suan belli değil demisti ama bazılarında kese daha erken gözüküyomuş o yüzden tedirgin oldum yarın kontrole gitcem ama heyecandan bekleyemiyorum 🤗 boş gebelik olsa kanamam olurdu diye düşünüyorum fakat hiç kanamam olmadı leke dahi gelmiyo. Sizin kaçıncı haftalarınızda gözükmüştü 💕💕
Tubiss Esesli bendede alttan bakmak istedi ama bana herkes sağlıklı değil diyince korktum açıkcası bide doktoru pek beğenemedim o yüzden simdi doktoruda değistircem. Sağlıklı bi sekilde kucağnza almak nasip olsun insallah 💕
Handanby 5hafta 6 günlükken ilk kontrolume gittim hem bebeği hem kalp atışını duydum 😊 inşallah sizde duyarsınız
Tubiss Handanby insallah çok heyecanlıyım :) Sağlıklı bi sekilde kucağnza almak nasip olsun insallah 💕
Caglaaa 6 haftalıkken gördüm ama hamile oldugumu bilmiyordum normal kontrole gittiğimde kese gördü doktor 🙈
Esesli Tubiss Alttan elle bakmıyor ki çubuk gibi birşeyle bakıyor oda zararlı değil bana 3-4 kere bakıldı çok şükür bi sorun olmadı
Aysmnv35 Keseyi görmek için 4 5 hafta da vajinal kontrol sağlıksız degil ultrason da görünmediğini söyledi bende o şekilde vajinal kontrolle öğrendim kesemizi gördük şükürler olsun ☺️ öncesinde keseyi siyah gördü sonrasında içinde beyaz bisi olduğunu gördük benim minnacık bebeğim 🤲🏻☺️🤰 suan 6 haftalığız haftaya kalp atışlarımızı dinlemeye gideceğiz rabbbim hepimizin kucağını doldursun sağlıklı huzurlu bi gebelik dönemimiz olsun 🤲🏻☺️