kucukcivcivim Kızlar, bdüzü civarında bildiğiniz iyi ve fiyatı uygun bir perinatoloji doktoru var mı? Haftaya medilife’tan randevu aldım ancak 770 tl dediler, tek bebek. Her yer mi böyle yoksa ??
Asyaveannesi36 kucukcivcivim bende Beulikdüzündenim her yerde fiyat böyle maalesef 🤦🏻♀️ Bahçeşehir de Altan Cebeci’ye gittim ben özel muayenesine 800 TL 🤦🏻♀️
Tughanalpinannesii_ kucukcivcivim Ben medilife da takipliyim. Detayli ultrasonu da orada yaptırmıştım kendi gittiğim hastane diye. Aslında başka yerleri de araştırdım ama fiyat Cok fark yoktu aynıydi kolanda falan o yüzden kendiminkine gitmeyi tercih ettim. Uygun fiyatlı arıyorsanız tıp 2000 var büyükçekmecede küçük bir yer klinik gibi. 450 idi aylar önce şimdi bilemem tabi ama orda perinatolog değil radyoloji uzmanı bakıyordu perinatolog olması daha iyi olur. Devletlerde de randevu bulmak imkansız birşey maalesef. gözden çıkarmanız gerekebilir o parayı
seon90 kucukcivcivim bende orada yaptırcam canm.bi yer daha vardı esenyurt tarafında yani bauhouse arkasında biyermiş orası uygun diye duymuştum
kucukcivcivim Asyaveannesi36 off of insanın içi acıyor. Bebişler sağlıklı olsun da, önemli değil gerisi :/ (böyle deyip avutuyorum kendimi:))
kucukcivcivim Tughanalpinannesii_ doktorum özellikle perinatolog olmasını tavsiye etti. Sanırım fiyatlar bu şekilde. Siz hamgi doktora gidiyorsunuz? Benim doktorum da medilife’ta, Selda hanım.
Asyaveannesi36 kucukcivcivim valla bizde eşimle öyle dedik verdik devlete gidip 2 dk bakıp tamam bebek iyi lafını duymaktansa 50 dk ilgilendi bizimle cm cm her organına baktı sorularımızı yanıtladı
kucukcivcivim Tughanalpinannesii_ arkadaşım Ali hocayla yapmış doğumu, çok memnundu. Sağlıkla gelsin bebişiniz 🙏🏻