Sultan07Dev- 11+4 haftalık hamileyim. Kuyruk sokumumda özellikle akşam olunca çok ciddi ağrı hissediyorum. Çok fazla hareket edince bacağımın üzerine basamıyorum aynı durumu yaşayan var mı ?
Terspektif Sultan07Dev- ilk hamileliğimde 12 haftada başladı ve doğuma kadar gitmedi. Ama doğurduğum an bi baktım ki kaybolmuş gitmiş anında. Doktorunuza danışın magnezyum kullanmaya başlatır belki. Bir de her gün 1 şişe maden suyu tüketin mutlaka
Furkanesra06 Sultan07Dev- bende 11+4 üm ve son 1 aydır çok şiddetli sol kalça ağrısı çekiyorum özellikle yürüdüğüm zaman bacağıma iniyor ağrı yatakta dönemiyorum doktorumla görüştüm kalsiyum takviyesi verdi ama şimdilik bi faydasını görmedim 😒
filizefsa Sultan07Dev- kuzum düşük tehlikesi belirtisi olabilir benimde öyle başladı sonra kanama açıldı şuan ilaç kullanıyorum
Rahime_47 Sultan07Dev- korkulacak bisey yok bende 29 haftaligim ilk haftadan beri bacagim asiri ağrıyor du. Şuan kuyruk sokumum agriyor. Hatta bende post açtım geçen ayni konuda. Muhtemelen magnezyum vermez doktor. Daha haftaniz erken çünkü. Onun yerine muz soda madem kabak cekirdegi yeyin. Faydasini göreceksiniz kesinliklee
Sultan07Dev- filizefsa hamileliğim en başından beri var doktorla konuştum rahim büyümesinden kaynaklı dedi herhangi bir kanamam olmadı çok şükür doktorda düşük olur vs falan bir şey demedi .
filizefsa Sultan07Dev- dikkat etmekte fayda var kuzum inşallah ki olmasın psikolojisi bile kötü çünkü