Hilal-58 Fundabshn ben 36da yemeye başladım ama pek faydasını görmedim çünkü bugünden itibaren 42. Haftama giriyorum yani sancılarım bile başlamadı muhtemelen yarın suni ile doğum başlatılacak, bazılarımıza pek etki etmiyor sanırım😄
Fundabshn Hilal-58 Aynen öyle bazılarımıza etki etmiyor, bu arada Allah yardımcın olsun canım benim sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini 🤲🏻💞
Fundabshn Mayaslan Hayır canım normal hurma ,domatese benzeyen cennet hurması(trabzon hurması) olarakta bilinir 💐🥰
Ozlem2904 Ya ben dün baslamistim ama esimin is yerindeki b ogretmen niye dogumu normal m sezeryan m belli degilken baslamis demis 🤦♀️🤦♀️ sezeryanda ne gb b yan etkisi var bilen var m? O yuzden bugun yemedim Fundabshn ArelinAnnesi01 HaticeBerkayBalat3103 Mayaslan
HaticeBerkayBalat3103 @Fundabshn ben 34.cü haftadan itibaren tüketiyorum ama hergün yemiyorum 2-3 güne bir yiyorum 37+3 Haftalıgım şuan her gün yemeye çalışıyorum 3-4 adet ☺️
ArelinAnnesi01 Fundabshn Ben dün başladım 3 adetle 36+2 olarak 😊 erken mi bilmiyorum ama 🤭 hadi dogurursam erken diyede korkmuyor değilim 😂 sanki yiyen hemen doğuruyor gibi
ArelinAnnesi01 Ozlem2904 ne alakası var canım kimse bilmiyor normal diyorlar sOn dakka bi aksilik çıkıyor sonuçta. Sen önlem al takdir Allah’tan
Anestezi07 Fundabshn ben 34ten beri doktorumun söylemesiyle tabi hem cennet hurması hem medine hurması yiyorum 38+5 oldum hala doğurmadm ama nstde sürekli kasılmam çıkıyo inşallah doğuma etkisi olur
Anestezi07 Ozlem2904 Hurma rahim kasılmasını artırır o yüzden gebelik başlarında düşüğe sebep olur diye yenmez ☺️
Anestezi07 Ozlem2904 Valla benim nstde kasılmalarım hurma yedikten sonra başladı gerisini bilmiyorum 😁