Aysgulbstn Eyoo bende öner beye gidiyorum ama değişicem yaşar çiğliye geçicem 3 kaybım war 2 sini düşürdüm ilkinde sabiha diye bi bayana gittim cihandaydı o zaman kanamam war dediğim halde cihazı soktu alttan zaten orda boşaldı gitti o beni çok yıprattı 2 nciyi kendim ewde düşürdüm .. nuri hüseyinoğluna da gittim o da rahatlığından beni sinir etti 3 üncü gebelikte pıhtıyı anlamadı 3 aylık bebeğim öldü pıhtılaşma çıktı bende .. öner beye çok soru soruyorum ister istemez werdiği cewaplar beni sinir ediyor we tartmıyor tansiyon ölçmüyor doğru açıklama yapmıyor iyi bi sıkıntı yok diyor ee haliyle bende sürekli soru soruyorum bende kal beni dinle diyor sen psikoloğa git diyo bana benim yaşadıklarımı biraz ağırdı kaldı ki soru sormak en doğal hakkım yani ilk doktorum yaşardı çok ilgili onla dewam edicem .. yani başıma gelmeyen kalmadı doktorların bu rahatlığı da beni benden aldı .. bence doktorların bi eğitim alması lazım hasta psikolojisi olarak önce hastaya nasıl dawranmaları gerektiğini çünkü her hasta bir değil ..