Bernako Güzel kızım Üzüm’üm ara kızgınlık döneminde evde hep “koca istiyorum” çağrıları , napıcam bilmiyorum Kedi Anneleri taktik maktik yok mu 😪( kısırlaştırmayı biliyorum fakat veteriner hekimimiz tarafından daha küçük görüldü 7 aylık daha çocuğum çok bilmişler gelmesin ) he (çiftleştiremiyorum yine aynı şekilde yaşı daha yok ) çocuk gelin miğğ olsun benim kızım😑
Polenpolen52 Bernako ay canım , bızımkının yenı dun bıttı kızgınlıgı, yukardakı kadın sıkayet ettı sesten, kocam yukarı cıkıp kadını aşağı atıcaktı. hıcbır cozum yok malesef, çokça sev uyku saatıne denk getır uykusunu ki siz rahat uyuyun
Melos1 Bernako duyduğum kadarıyla kuyruklarındamı bi yerde rahatlatma yöntemi varmıs ne kadar doğru bilmiyorum ama
Twinsss Bernako aynı durumu yaşadım birkaç gün önce bitti bizimde 1 yaşında kızım. 4 5 gün kadar sürdü 2 günü çok şiddeyliydi. Karanlık ortamda tutmaya çalışın yuvasına filan örtü örtün karanlık iyi geliyor genelde. Yaş mama filan vermeyin bu dönemde et balık tavuk gibi veriyorsanız vermeyin. Biraz bağırmalar koşmalar öne yatmalar oluyor maalesef. Ben gıdısını okşuyorum yanıma alıp sarılıyorum sakinleşmeye başlıyor. Başına ve daha alt tarafına poposuna filan temastan kaçının. En geç bir haftaya geçecektir. Aynı şekilde bende kısırlaştıramadım kilosu az dedi veterinerimiz. 2. Kez kızgınlığa girdi maalesef 2 ay kadar sonra onu da yeni atlattık 😥
Dmllale Bernako benim oğlumda geceleri çok bağırıyordu eşim kısırlaştırdı şimdi çok rahat uyuyor yavrum
Bernako Polenpolen52 şuan öyle bi şikayet yok olsada eşinizle aynı tepkiyi verirdim ☺️ Bilmiyorum nolcak sabahın 5nde ayaktayız eşime totosunu dönüyor 😩 kızım diyor ben napıyim onu öyle çaresiz görünce bende ağlıyorum 🥺🥺☹️☹️
Bernako Melos1 doymuyor desem tövbe yaa whhqhqs sabahtan beri çocuğu tatmin etmekle uğraşıyoruz 😂😂😂 bu kız kime çekti bilmiyorum 🤷🏻♀️ 😂
Polenpolen52 Bernako bı ıse pek yaramıyor o anlık gecırıyor , ama yaptıkca kızgınlıgı gun olarak cabuk gecer
Bernako Twinsss ya bikere çiftleştiricem oda yavru bekleyenler var söz verdim bende istiyorum zaten bitane daha . Ama yaşı küçük 1 yaşından önce doğuramaz ölür dedi (ALLAH KORUSUN). Şu dönemi atlatalım bidahakine koca buldum ona 😅 tavsiyelernizi dinliyim çok sağolun 🥰
Yelizzzz34_ Kızgınlık geçiştirici haplar ve vitaminler var veterinere danışırsanız size verirler. Bu dönemde çok dikkatli olun evden kaçmasın 👀 benim kedim 2 kere evden kaçtı birinde çok kötü yaralandı diğerindede 5 gün dışarıda kaldı 🙄
Bernako Yelizzzz34_ yok yok öyle bi huyu olmadı şimdiye kadar benim kız biraz ötlek kapı açıldığı an odalarda alır soluğu 😂 veterinere götürcez zannediyorda
Twinsss Bernako aynen ama hamilelik döneminde zor olur diye çiftleştirmedim ben kızımı. Yoksa biraz daha büyük sizinkinden. İnsan hem anne olsun istiyor. Bir yandan da yavrularına iyi yer bulmak zor ayırmak zor diye düşünüyorum işte
Bernako Twinsss Evet zor olacak bende erteleyebildiğim kadar ertelicem tabi ama yangın Ayşe bidaha kudurursa napcam bilmiyorum 🥺