Aynur47 Kızlar 24 haftalik olupta karni hiç çok çıkmayan varmı ya karnım çok belli degil hatta hamile değilmiş gibiyim acaba bi sıkıntı olablrmi doktora.gidiyorum herşey normal dior aama
sheyda1991 Aynur47 hiç bir sorun yok. Ben gebeliğin başından beri 9 kilo verdim ve hala almadım sadece minnacık bir göbek var o da yani su içince çıkıyor desem yeridir 😂 bebeğin gelişimi iyiyse kiloya takılmayın. Son ayda zaten alınıyormuş bayağı :)
poyrazinannesi3547 Aynur47 benimde 25 haftada,çıkmıştı iç karnım geniş şükür bebiş gayet iyi 36 haftalık olucaz inşallah yarın
Aleyyo-09 İç karnınız geniştir o yüzden dışa vurmamıştır , ben 16 haftalık hamileyim karnım baya var hamile olduğum belli oluyor 174. 72 kilom var
gldn065807 Aynur47 bende 24 haftamdayim benide kimse hamile zannetmiyor benimde yok ben ebeye de sordum daha iyi bel ağrın az olur rahat hareket edersin dedi bencede öyle bebisin gelişiminde sorun yoksa takma kafana
Semanurkardesoglu Aynur47 ayyy benim de öyle valla 28. haftamdayım kinse inanmıyor hamile olduğuna dolmuşa falan bindiğimde garip garip hareketler yapıyorum hamile olduğum anlaşılsın da yer verilsin diye 😅😅
gldn065807 Semanurkardesoglu benim eltim bana ulturason kağıdıni yakana tak anca öyle anlarlar diyor düşün yani😂😂
Semanurkardesoglu gldn065807 bende sürekli yanımda taşıyorum hatta telefonumun kilit erkanı bile yaptım ultrason resmini önceden aman nazar değer asla yapmam diyordum şimdi her hamileyim dediğimde göztermek zorunda hissediyorum kendimi 😅😅😅