Suzaann Kızlar 00.00 dan itibaren 35 haftalık oluyorum ama sırt ağrısindan ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum birde karnımda sertleşme oluyor bebek bı yere toplniyor sizce doğum belirtilerimi bunlar ilk gebeliğim yardımcı olursanız sevinirim
Seymit Suzaann Ağrın felan var mı peki. Bana sürekli oluyor bunlar bende 32+1 haftalık hamileyim. Hatta vajinama ağrılar giriyor. Yalancı sancılar olabilir.
Bebiscann Suzaann canım bu anlattıkların sık sık düzenli bir şekilde oluyorsa hastaneye git, ama düzensiz ve sık değilse zaten son haftalarda yalancı sancılar oluyor
Gozdey Suzaann 35+2 yim bende benimkide sürekli toplanıyor özellikle geceleri doktorumuz gayet normal dedi artık yeri dar geldiği için geriniyor sürekli ☺️ Tabi can yakıyor bayağı geriliyor çünkü bir an diyorum şimdi çıkacak 😂
Suzaann Seymit Benimde vajinama ağrılar giriyordu geçen haftalarda çok oldu ama şuan öyle bir ağrım yok sadece sırt ağrım var çok fena
bbbusrra-1 Seymit bende 36+1 oldum. Fakat ara ara ağrılar giriyor regli olcakmışım gibi, bir de sertleşiyor karnım🤦🏽♀️
MinikMucizeninAnnesi bbbusrra-1 36+1 benimde 4-5 saattir ara ara belime sancı giriyor birde kasıklarıma 😕 düzenli değil ama yine de can sıkıcı 😞