EbrarLinaBebek Eda22elis bende 39+3 üm ama hiç belirti ağrı sızı yok kasılma nasıl oluyor kasılıp kasılmadığımı bile çözemiyorum
Bskaymazz1 Eda22elis Bol bol yürüyüş, squat, derin squat yapın hatta doktorum bana bol bol yer sil demişti mesela hurma yiyin rahimi yumuşatıyormuş benim yaptıklarım bunlardı 39+2 de normal doğum yaptım umarım faydası olur 😂
twobabymommas Eda22elis Ben sürekli hurma yedim, 5. Katta oturuyordum merdivenleri yürüyerek inip çıktım, bol temizlik yaptım özellikler eğilerek yer silmek, her gün squat. Normal doğum yaptım 🙈
Umudayolculuk36 Eda22elis benimde nişanım geldi bebeğim kanalda ağrım sızım çok ama açılma yoktu en son samcımda yok kasılma yani suyum gelmesi ağrıdan birşey yapamıyorum
Eda22elis Bskaymazz1 kaçıncı haftada başladınız kaçıncı haftada dogurdunuz 🤗 bir de hurma ramazanda geldiğimizden mi 🤗
Crn_32 Bskaymazz1 canım nasıl gecti normal dogumun bu önerdiklerin dogumu kolaylaştırıldı mi yazarsan sevinirim
Denal Bskaymazz1 bndr haftaya yer sikmeye başlayayım 😅😅 39olacam çok yormadan … hoş ben vakti nezamansa ozaman gelsin diyom ama oğlumda 40i gördüm diye biraZ 39da olsun istemiyorsa değilim hnai😅
Bskaymazz1 Eda22elis Ben 37. Haftada başladım squata 39+2 de doğum yaptım hurmayı da farketmez şuan bile aldığınız olabilir 😂
Bskaymazz1 Crn_32 Canım ben 2 cm açıklıkla gittim pembe bi sıvı gelmişti peçeteye yatışım yapıldı ve kasık ağrım vardı regl olacak gibi 12 gibi saat 1 i geçerken 3 cm olmuştu doktorum suni sancı verelim yavaştan böyle çok uzun sürer sende yorulursun dedi yavaştan suni sancı verildi saat 17:15 e kadar 10 cm açılmam oldu hemen doğuma aldılar 17:34 de doğurdum çocuğun kolu ters geliyordu o yüzden kesi atıldı malesef ama 1 hafta da toparladım iyi ki de normal doğum yapmışım diyorum ne ödem kaldı ne göbeğim ne dikiş ağrılarım çok şükür 🌸🥰
Crn_32 Bskaymazz1 maşallah canım cok suni sancı çekmemişin güzel ilerlemiş açılma süreci bu arada Allah analı babalı büyütsün Darısı başıma inşallah bende cok suni çekmeden hemen acılmam olurda dogurum 🌸🙏🏻
Dlkbhr93 Crn_32 ca Bskaymazz1 canim hangi hastane hangi doktor gidiyorum sanciyla 2 3 cm aciklik var yumuşama var bekle dolas iyice acilsin gel diolar ama sonra sancı gidiyor napicagimi sasirdim bu ikinci oldu
Bskaymazz1 Crn_32 Çok teşekkür ederim amin inşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah en kısa zamanda seninde bende suni sancı çekmek istemezdim ama hayırlısı böyleymiş 🥰🌸
Bskaymazz1 Dlkbhr93 İstanbul Bahçelievler Yenibosna da Nisa hastanesinde doğum yaptım canım doktorum Op.Dr Seymin Turan benimde 2 cm açıklığım ve rahimde yumuşama vardı çok şükür sağlıkla aldım kucağıma Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸
Semaguler Dlkbhr93 canım aynı durumu yaşadım 4 cm açıklık 2 gun hastanede yattım sonra çıktım dedim sancım gelip gidiyor sabit degil tam 1 gafta sonra doğurdum 😀
Tombisss1 Bskaymazz1 bende 38+4 baskı ağrı hissediyorum bacaklarım ağrıyor dizlerim bide bebeğim çok hareket ediyor acaba doğum yakinmi
Bskaymazz1 Tombisss1 Valla bilemiyorum ben artık çok ağırlaşmıştım benim kasık ağrılarım artmıştı çocuğun hareketleri kısıtlı gibiydi çok hareket etmiyordu 🤷🏼♀️ Sağlıkla gelsin inşallah
hafsam_omerim Eda22elis ben sürekli hurmalar merdiven in çık, ilişki, squat hepsini yapmıştım kızım 40+5e kadar bekledi sonra sancı gelince anlıyorsun zaten ama benim nişanım 3gün önce gelmişti doğumdan.
Semaguler hafsam_omerim aynen öyle bende hepsini yaptım ama en iyisi ilişki veya acı yendiğim akşam doğuma gittim
Bskaymazz1 Denal Ya vücut ağırlaşıyor artık taşımakta zorlanıyor insan benim vücudum bide çok ödem yapmıştı artık doğuramıyorum diye ağlıyordum 😂
Dlkbhr93 Semaguler benimde 15 gun once sancim vardi ayni dedigin gibi hastanede bekledim devam aciklik 4 cm dediled devam etmeyince ciktim 15 gun gecti aradan bugun o sancilarin iki katini yasadim resmen cok fazlaydi doktora gittim dogum baslamis acilma yeterli degil dort saat somra yine komtrol edelim evde kendini rahatlat dedi eve geldim bir iki saat sonra sanci yok oldu halada gelecegi yok anlamis degilim