Filiko SayeMom doktorun tavsiyesi tabııkı onemlı bence canım bıldıgımız bir alan degil onerı veriyor gerisi sana kalmıs diyorlar sadece banada sadece radyolog gitme dedi oncelıgın perıntolog olsun dedi eskısehır de de perıntolog 5 gecmez zaten
SayeMom Filiko yo ilgisi yok radyolog olarak alper beyi seçtim onunda kendi özel muayenehanesi turgay beyin makineleri eski ve açıklayıxı degilmis damar usgsi yokmus mesela alper beyde o var ve daha bircok sey.
Filiko Snybnli bende turgay senere gittim canim 600 lira, adam prpfoser nokta atisi yapıyor tespitlerinde sorularına cvp veriyor, pat diye sıkıntı varsa soyluyor bı kalıyorsunuz basta ama sonra anlatıyor o kadar Baska ne beklenırkı zaten 🤷♀️
Snybnli Filiko Aynen hani o konular da bı bilgimiz olmadigi için doktorum isik verdi sadece yardımcı olmak amaciyla ama büyük ihtimal yine Turgay beye gidicem galiba prof.olmasi da çok önemli
Filiko SayeMom canım benım sen ıyıkı secmıssın Alper beyi ben kisiyi savunmuyorum senin soyledıgınde istinanen cvp veriyrm doktor neden onerıyor duosun ya onu kendi fikrimce yazdım yoksa kısılerın, doktorların savunucusu degılım ben 👍👍bu konuda kapansın birbirimizin arasında