Sude-96 Sanki burada böyle bir şeyler okudum doğruluk payı var mı bunun böyle bir şey var mı Bir de çok kasılmam var bugün normale göre
_ezo Sude-96 bende de kasılma var midemde bulanıyo arada kaç gündür zaten suyumda azalma var off gece gece korku sardı beni😔😔
AlyaEkmen_ Sude-96 evet mide bulantısı ishal doğum belirtisi☺️haftaniz baya iyi her an gelebilir kasılmalarınızı takip edin mutlaka 🥰
111Seydaa Sude-96 rahim agzi acilirken bulanti ve kusma oluyormus tabi bazı kadınlarda bendede olmustu bi avazda kucaginiza alin insallah😊
Sude-96 AlyaEkmen_ ah korkuyorum 😂 valla saatte bir kasılmam oluyor kaç dakikada bire inmesi gerekiyordu bunun Bir de benim pazartesi günü planlı sezeryanm var 🥺
AlyaEkmen_ Sude-96 5dk da bir olursa hastaneye gitmelisiniz yazıyordu okuduğum kitaplar da 🥲 tecrübeli anneler yazar mutlaka 🥰
2melekannesi_ Sude-96 mide bulantısı doğum belirtisi evet ama planlı sezaryen olacaksa kasılmaların artmasını beklemeyin gidin doktora bence hem birdaha boş yere normal doğum acısı çekmeyin yani
Sude-96 _ezo haftan iyi artık olursa da bir şey olmaz ama tabii doğum korkusu diyorsan o bambaska…. Seni çok iyi anlarım
Sude-96 _ezo evet bende de yoktu hiç son iki hafta özellikle son 5 gündür uyuyamıyorum ve çok saçma aslında korkmamız bi yerde çocuk bi şekilde çıkacak ama işte
Sude-96 Annesibebegi böyle rahim kaskatı oluyor gibi karnınız sertleşiyor ve bunu dokunmadan hissediyorsunuz karnınıza
Sude-96 OOzge25 hahahah ayy kesinlikle bu kadar durdu bari bi fön falan çektirip gideyim 🙈😂 ama benim kız zaten iyi durdu bu zamana kadar şaşkınım daha önce çalışmaları olmuştu biliyorsun 😂
OOzge25 Sude-96 ahahha ay eveeettt 🙈 sezaryenin güzel bi yanı da süslenip hastaneye gidebilmek sanırım 😂 sancılarım başlarsa benim de inşallah… Düzleştiririm artık 😂
Sude-96 OOzge25 kesinlikle en güzel yanı o 🙈😂 aynen hafif hafif başlarsa bi bakımlı saç yakışırrrr 😂😂