Ranaikra nevarneyokk ben etmedim Çünkkü akıntı gibi değil benim suyum 🤦🏻♀️ Bel ağrım olunca gittim suyum geldiği anlaşıldı
Civcivim000 Buket_dadas inşallah ciddi bir şey yoktur hastaneye gitmekle iyi yapmışsınız durumdan haberdar edin mutlaka Allah yardımcınız olsun stres yapmamaya çalışın bebek de etkilenir iyi düşünün iyi olsun inşallah
mercimeginannesiiii Buket_dadas Hayırlısı olsun canım çok şükür ki bebeğinin haftası çok küçük değil suyun gelmiş de olsa eminim sağlıkla kucağına alacaksın, stres tapma doktora git muhakkak. Allah yardımcın olsun bebeğine sağ Salim kavuş 🥲🌸
Buket_dadas mercimeginannesiiii cok saol askm allah razı olsun iyim merak etme suyum azalmıs serom taktılar 1 gece göz altında tutular suanda gayet iyiz saol hersey icin
Ranaikra nevarneyokk hayır başka bişey olmadı hasteneye gittim sancı yine gelmedi suni sancı vermişlerdi
emelsena yigitegenin_annesi1 bende dünden beri meraklandım ya. Bence bişey olmadı. Buraya yazmayı unuttu😂
zennure-45B Mtlbianne aynı şekilde benimde öyle 10. Haftamdayim ıslaklık ve akıntı beraberinde oluyor anlayamadım
Ranaikra nevarneyokk su geldi ama dediğim gibi öyle çok değil damla damla şekilde geldi akıntı gibi geldi yani dogumhaneye alındım sonra tabi çok gelmeye başladı ama 5 6 saat geçti öyle akana kadar
Buket_dadas [silindi] yolunda melegim eve geldik şimdi şükür iyim suyum azalmıs nts ye felan baktılar bir sorun yok ama suyum da azalma vardı serom takviyesi felan yaptılar 1 gece göz altında tutular suanda gayet iyiz cok tesekürler 🥰😘😘
Buket_dadas Damlae askm allah razı olsun iyim merak etme suyum azalmıs serom taktılar 1 gece göz altında tutular suanda gayet iyiz saol hersey icin
Hellomommy Buket_dadas doktorunuza mutlaka gidin, bu durumun atlanması bebek için de riskli olabiliyor. Kulak arkası yapmayın, görünün kafanızda soru işareti kalmasın. İyi düşünün iyi olsun. 💕
Buket_dadas Hellomommy saol kuzum gittim sükür hersey yolunda suyum azalmıs tı serom taktılar 1 gece göz altında tutular suanda gayet iyiz
Ranaikra nevarneyokk evet evet akıntı gibi işte ıslaklık hissetim öyle biranda boşalmadı bende öyle sanırıyordum ama kişiden kişiye değişiyor demek ki