Simgeaby Geç gelen dogum hikayem:) öncelikle herkese hayırlı dogumlar diliyorıum uzun yazıyorum hakkınızı helal edin.. 01.02.2018de doktor kontrolüm vardı aslında dogumum icinde gün almıştık 8agustosa neyse son kontrol icin doktora gittik hersey guzel dedi doktor su sızıntısı varmı sende akıntı gibi dedi bende yok herzamanki akıntı dedim. Sana su sızıntısı için kagıt vericem bunu çamasırına koy mavi renk olursa ara beni dedi doktor suyumun azaldıgını görmüş panik yapmıyım diye söylememiş neyse ben cıktım doktordan dugune gittim o bu derken gece eve geldim o verdigi testi yaptım ve beklemeye basladım birde ne göreyim renk mavi!! Hemen mesaj attım doktoruma beklemeye basladım gece saat 3 neyse sabah 10 oldu aradı beni suyun gelmeye baslamış bugun gel doguma alıcam dedi bende bir heyecan korku varki sormayın buarada istege baglı sezeryan olucaktım.. neyse gittik hastaneye odayı annemler süslemeye basladı tabi ben eşim hep yanımda olsun diye tutturdum geldi hemsireler beni hazırladı önlük falan giydirdiler odada bekle biz seni alıcaz dediler ama korku tavan bende kapı her çaldıkça korkum arttı almaya gelicekler diye. Neyseki o an geldi ve almaya geldiler eşimin gözleri doldu benimde öyle ameliyathanenin kapısına kadar benimle geldi ameliyat haneye girdik ordakiler aa ağlyan anne falan diyerek beni susturmaya çalıştılar ameliyathanedeki kadın sonda takıcaz dedi bende doktorum takılmıcak dedi dedim tamam dedi :) öyle biseyde yok halbuki ben uydurdum korkumdan:) nitekim uyandıgımda sonda takılıydı ama :( dövmelerimden konustular kfam dagılsın diye buarada götüren hemsireye telefonumu vermiştim resim çeksin diye. Neyse doktorum geldi beni yatırdılar başlıyoruz hocam dediler kolumdaki damar yolundan igne yaptıklarını hatırlıyorum ve maske taktılar oksijen sonrası bende yok sonra sesleniyorlar uyanıyım diye tabi bende bi acı canım yanıyor dye bagırıyorum sedyeden sedyeye tasırlarken cok agrım oldu kendime gelmem bilincimin gelmesi 5-6 saati buldu diyebilirim tabi herkesin bünyesi farklı ayagaa kalkmam kolay oldu zorlanmadım ama ameliyat sonrası hemsireler icimde kan pıhtısı kalmasın diye alttan muayene yapıp icimdeki kanı bosalttılar o bıraz acıydı birde karnıma kumtorbası degl buz koydular ama şu bi gercek oglumu görmek herseye bedel suan evimizdeyiz oğlumla ikimizde iyiyiyz çok şükür allah herkese kolay dogumlar nasip etsin..
Oglununannesi Simgeaby hayırlı olsun canım 01.02.2018 de kontrolm var yazmışsın sanırım yanlış olmuş🙂 Allah analı babalı büyütsün inşaallah