Ftsclskn Gece Uyuyamayan bir ben miyim acaba ? Yoksa benimle aynı kaderi paylaşan başka annişler de var mı ? 🙊
Efenin_annesii Ftsclskn 35 haftadayim üç haftadır bu şekilde 🥱 uykum var ama uyuyamıyorum çok sinir bozucu 😴
hafsam_omerim Ftsclskn şimdi hele birde doğunca uykusuzluğu görün demek istemiyorum🤭🤭 ama benim kızım çok uykucuydu inşallah bu bebişim de öyle olur
Ftsclskn Efenin_annesii Hemde nasıl, sabah 5e kadar ayaktaydım sonrasında uyuya kalmışım. Ama yine sabah 9da uyandım 🤦🏻♀️
Ayaz2016alya2022 Efenin_annesii benımde ıkı haftadir öyleyim uykusuzlugada gelemem 😪😭Allah yardımcımız olsun
muallimeeanne Ftsclskn aynı ben😢 37+2 haftalığım.Kaç haftadır doğru düzgün uyku uyuyamıyorum.Dün gece de 5e kadar uyuyamadım bacak ağrısı,bel ağrısı, mide yanması,burun tıkanıklığı…Allahım hepimize yardım etsin.
Maviideniz Yapmayin ya 33. Haftaya gelemem bak sonra 😕 Ben 31 deyim simdi bile patlicam sanki 33 ü dusunemiyom o zaman
Ftsclskn Maviideniz Ah tatlım, sende geleceksin bu haftalara . Allah yardımcımız olsun, sağlıcakla gelsinler de gerisini düşünmicez artık 🥰
Aysununannesi00 Ftsclskn Birde hamileyken uyuya bildiğin kdr uyu doğumdan sonra uyuyamıcan derler 😂😂 uyku uyuya biliyoruz da keyfimizden uyumuyoruz zaten biz 😂😂
ikizlerin_annesi__ Ftsclskn 21. Haftadayım yemin ederim gece 1-2 bazen 3-4 oluyor hala uyuyamıyorum toplam 4-5 saat uyku