Kumsalinannesi35 Merhaba hamişlerim sizden ateşölçer tavsiyesi almaya geldim braun almayı dusunuyodum fakat gecen hafta 300 lira olan braun atesolcer suan 570 lira baska marka kullandığınız tavsiye edebileceğiniz atesolcer varmı acaba ??
Hhilall37 Kumsalinannesi35 e bebekten polygreen temassız ateş ölçer aldık bebişimiz doğmadı ama kendimiz deneyimliyoruz gayet güzel
Durununannesi46 Kumsalinannesi35 ben de arayıştayım. Bir arkadaşım plusmed temassız önerdi. 2 çocuğu var baya araştırıp aldık memnunuz dedi. En ucuz hepsiburadada buldum 188 TL ama beklemedeyim hala
MerveNur- Kumsalinannesi35 biz omron aldık kaliteli deniyordu. Koltuk altından ölçeninden aldık ama başka çeşitleri de var yorumlarına bakın isterseniz
Kumsalinannesi35 Onu da görmüştüm arastirma yaparken ama tutarsiz diye kotu yorumlar vardi ondan emin olamadm tesekkurler tavsiye icin Hhilall37
Hhilall37 Kumsalinannesi35 peş peşe yaptığımızda hep aynı sonuçları veriyor bi de koltuk altından denedik emin olmak için doğru sonucu veriyor
Kumsalinannesi35 Durununannesi46 beklemek de cozum degil heran herseye zam geliyor bian once almamiz gerekiyo 🙈
Kumsalinannesi35 MerveNur- bende omron kulaktan olceni dusunuyodum ama sizin yorumunuzdan sonra baska bakalim en iyisi
MerveNur- Kumsalinannesi35 kötü demedim ki😂😂 biz aldık kaliteli deniyor diye kullanacağız yorumları iyi demek istedim🤭
Mervepera Kumsalinannesi35 kulaktan ölçen braun u duyduğum için onu almıştım canım ama benim aldığım daha pahalıydi o fiyata iyiymiş aslında 600 700 tl gibi birseydi aldigimda
Kumsalinannesi35 Mervepera cok fazla braun modeli var canım belki senin aldığın 6020 dir o suan 1000 liraya yaklasti zamlarla ben de 3030 u dusunuyorum ama bakicam artik😂
Gul33 Kumsalinannesi35 braun’un koktuk altı olanını kullanıyorum kızımda memnunum. Doğumdan önce yine braunun temassız ateşölçerini almıştık. Kızım 15 günlükken ateşini 38 ölçtü ağar topar doktora gittik ateşi falan yokmuş meğer. Doktor klasik koltuk altı kullanın dedi temassızlar yanıltıyor dedi. Barın koltuk altı aldım onu kullanıyorum 2 yıldır