Ismimikabuletmiyo Bayanlar doktorum 3 hafta sonra ense kalınlığı icin çağırdı ancak bu ikili test sanırım🤔 bense devlette yapıp sonucu götürmek istiyordum ama fiyatlar cok değilse hiç randevularla vs. Uğraşmasam diyodum😣
Bsrbsrrr Ismimikabuletmiyo ben medicana hastanesine gidiyorum doğum sigortam olduğu için testlerde indirimim var 100 küsür tl verdim ancak arayıp sorduğumda 300 tl demişlerdi
Mrv1007 Ismimikabuletmiyo canım Özel Avrasya Hastanesinde 200 tl muayene, 150 tl ikili test ücreti ödedim.
Haticeekiz Ismimikabuletmiyo Istanbul medipol çamlıca hastanesi 915 tl benim özel saglk sigortam oldugu icin 180 tl ödedim.
Eylull17 Özel hastane de 170 muayene tarama ise 180 TL bende araştırma hastanesinde yapıp sonucumu alıp özelde ki doktoruma baktırdım sende öyle yap bence 🥰
Ismimikabuletmiyo Eylull17 ama doktor ikili test demedi deseydi ben bunu baska yerde yaptirim derdim ense kalinligi dedi ben anlamadm tamam dedm 3 hafta sonrasina🤔 ya fiyati duyunca kaccam yada fazla degilse yaptircam napalim😂
Zeytin20 Ismimikabuletmiyo ikili test sadece kana 100 TL ücret ödedim oda laboratuvar dışı olduğu için. Renkli ultrasona girdim ödemedim. Detaylıda da ücret ödemedim. Doktorum doçent özel muayenehanesi var. Sürekli takip ettiği gebelerden ekstra ücret almıyor sadece muayene parası veriyoruz 🙃
Eylull17 Ismimikabuletmiyo kaç haftaliksın ? Ense kalinligi demek ikili testi yapacağını gosterir zaten 😂 ense kal. Olcer ordan seni kan vermeye yönlendirir