Kaderdurusamet Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu hamileliğimde çekmediğim kalmamıştı en son teşhis koyuldu doğuma başka yerlerde almadılar sadece tıp fakültesinde alacaklar bebeğimin kalp kapakçığı yokmuş hiç gelişmemiş doğumdan sonra hemen ameliyat olacakmış doktor sizi umutlandırmak istemiyorum dedi çünkü 2 3 ameliyat olacakmış ve kaldiramayabilirmis ama tabiki yasama şansı da var dedi elimizden geleni yapacağız dediler cok zor olacağını biliyorum ve kaç gündür hiç kendimde değilim hiç iyi değilim büyük konuşmakta istemiyorum ama artık sanki yaşamayacak gibi geliyor yıkılıyorum basına yada yakininin basına gelen ameliyat olan varmi biraz olsun umuda ihtiyacım var sadece
kuzeymomsss Kaderdurusamet canım benimde doğuştan bir kalp kapakçığım yokmuş yani doktorum öyle diyor yarım veya tamamen yok sanki dedi ultrason ile baktığın da hatta eko önermişlerdi yaşımdan dolayı yapsak bir sıkıntıda olsa belli bir yaşa kadar ameliyata alamayız seni demişlerdi. Belki bebeğinin durumu farklıdır ama ben bunu 19 20 yaşında öğrendim şuan sadece devamlı kontrole gidiyorum. Rabbim sağ salim sağlıcakla vaktinde kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Kaderdurusamet kuzeymomsss cok geçmiş olsun canım cok teşekkür ederim Allah razı olsun tek ventrikül diyorlar sol hiç gelismemis ve aort hızı 1 ml falanmış hayırlısı neyi gösterecek bilmiyoruz bakalım
gulfemsvnc Benimde doğuştan bir kalp yoncam yok.🙏🏻Rabbimden umut asla kesilmez, duaya devam edin. Ona can veren Rabbim derdinin dermanını da verir inşallah🙏🏻 Tez vakitte hayata tutunması, hayırlısı ne ise o olması dileğimle…
kuzeymomsss Kaderdurusamet tıp terimlerinden pek anlamıyorum canım ama benim de başıma gelen bu yani doktorum doğuştan olduğunu söylemişti. Belkide ilerleyen zamanlarda gelişir canım ümidini kaybetme 🤲🏻🌸
glzrsmz Çok yakın akrabamın bebeği de bu şekildeydi. Kaç tane ameliyat oldu kaç ay hastanede kaldı hatırlamıyorum bile.Ama şuan sapasağlam 3 yaşında.Evet çok zor bir süreç çok desteğe ihtiyacın olacak ama yılma, yorulduğunda pes etme. Veren de Allah alan da herşeyin ilk sahibi o biz emanetciyiz. Dua et 🤲