Fatohusoo Kızlar az önce tuvalete girdim günlük pedimin üzerinde hafif koyu kan gibi bi leke gördüm bi sıkıntı yoktur demi başına gelen var mı
Fatohusoo Kumral60 5 hafta 6 günlüğüm daha çok küçük bugün biraz çok yoruldum ondan olur mu diye düşünüyorum
Kumral60 Fatohusoo muhtemelen yeni oldugu icindir ama canim doktora git mutlaka ve kendini yormaman lazim asla ben 3 aydir yatiyorum progestan aliyorum cok dikkat etmen lazim.
Fatohusoo Düşük önleyici iğne yaptılar yarın sabah da doktorum muayene edecek İnşAllah hiç bi sorun çıkmaz 😞
Kumral60 Fatohusoo canim progestan verdiler mi merak etme sen benim de kesem rahim agzindaydi nerdeyse ama hic kalkamadm dinlendim bol su ictim ilacimi aldim 10 gunde turp gibi olduk sende bunlari yap comelme ikinma is yuruyus hic birsy yapmiosun.
Mia Üzmeyin kendinizi iğne size iyi gelecektir doktorun da ne ilaç verirse ihmal etmeyin daha çok yenisiniz olur böyle.seyler ama kendinizi sadece siz düşünürsünüz kendinizi yormayin iş felan da yapmayın ilk ayları atlatana kadar.