esmerrmm Kizlar ya bu iki aylik bebe hic uyumuyor uykusu 5 dk . Saatlerce salliyorum 5 dk uyuyo uyaniyor habire .gunduzleri sıkıntı degilde geceleri cok zor oluyor hic uyumuyor sizindemi boyle yoksa benik.bebekmi boyle 🤧
Sevgi_123 esmerrmm Uyutmak için ne kadar diretirseniz o kadar uyumak istemez eğer durum çok fenaysa 2 cay kaşıgi anason çayı verebilirsin hem gaz sancisina hemde uykusuzluğa iyi gelir hiç bi zararı da yok
Cansu4401 esmerrmm canım seni en iyi ben anlarım kızım bir aylık oldu gunduz yatiyo gece sabaha kadar yatmiyo malesf insalah geçecek🥺
esmerrmm SeyranKor kirki cikana kadar bi dunyaya alişma evresi var ondan ooyledir ama biz o evreyi gectik halen tık yok 😄 uyku yok
esmerrmm Sevgi_123 bi iki kere verdim ama sayfalarda bebek zehirlenmesi diye büsüru seyler cikti karsima o yuzden daha vermejyorum . Aslinda gazdan dolayi uyumuyor gaz damlasi kullaniyorum gazi cikiyor ama yine gazi oluyor anlamadim gitti
Sevgi_123 esmerrmm doğal şeylerden zehirlenmez ki canım çok korkuyorsan birazcık calpol de verebilirsin gece yatmadan önce hem sancısını iyi gelir hemde rahatlar uyur sense gazlı şeyler yememeye dikkat et geçer inşallah