Kubragnydn 34 haftalık annelerimiz nasıllar kendilerini nasıl hissediyolar hastane çantaları hazırmı ? 😁😋
Yasafi-23 Kubragnydn şimdilik iyiyim kuzum heyecan arttı. Çantayı hazırladım bezi,pamuğu,dependi koyulcak
Asyaveannesi36 Kubragnydn bugün kontrolümüz vardı hala makat gelişliymiş🤦🏻♀️ 34+5im doktorum Dönmez artık ama beklemeyelim 38e kadar dedi suyumuz sınırdaymış covid atlattık çünkü her hafta takipliyiz, siz nasılsınız 💜
Esra-57 Kubragnydn akşam 12den sonra 35 haftalık oluyoruz 🤭 heyecan var cantamiz hazır mide yanmaları oturup kalkmalar epey bı zorlaştı artık bel ağrısı hat safata biran önce vaktinde sağlıkla kavuşmak istiyorum 🤭🤭
Emirasaf-annesi Kubragnydn bazı eksiklikleri var babamız şehir dışında onu bekliyoruz almak için iki çocukla gidip alamam diye bekliyorum şimdilik 35 haftalığız bu arada
Kubragnydn Yasafi-23 çok bişey kalmamış eksilerden ama tamamlasan iyi olur 😁 özellikle bezi trendyolda aşırı indirim var bezlerde ben aldım 320 adet 180 tl verdim bakalım iyi mi değilmi kullanınca görüver😁😁☺️
fatosak 34+3 günlükte gelen Nişan kanaması ile sancılarım başladı doktorum ilaçla sancıları kesmeye çalışıyor bugün 35 haftalık oldu heran gelebilirmis bekliyoruz :(
babynil @Kubragnydn hic iyi degilim 😅 normal dogum normal dogum derken sezeryan olucam galiba moraller bozuk
babynil @Asyaveannesi36 bizim 29da makt gelisti 32 ye kadar yuruyusle dondermeyi basardik. 2gundur asiri sancim vardi dedm dogum baslio heralde erken dogum riskide vardi meger bizimki yine donmus 🤦🏻♀️ Artik kendi donerse doncek doktorum dinlen dedi. Donmezse bizimde sezeryan
Feyzanne Kubragnydn 34+4 teyim ben deee valla biraz ayakta kalır yorulursam topallıyorum ama çok yormuyor yine de ben daha kötü bekliyordum 😅
Kubragnydn Feyzanne dikkat et canım bu haftalar em ufak bi iş bile yapsan tüm gün çalışmış gibi yorucu olur
babynil @Asyaveannesi36 amin insallah 🥰 36ya kadar zaman var donmesi icin yuruyus ve karanlikta karniniza isik tutup asagi dogru daire cizdirebilirsiniz isigi takip ediolar o zaman donebilir. Yuruyuslede kafasi agir bastigi icin asagi donuo. Bizim artik donerse 4. 🤦🏻♀️ Olcagi icin kendi donerse die bekliycez
Asyaveannesi36 babynil Aaa bunu bilmiyordum Işık olayını çok teşekkür ederim inşallah işe yarar deneyeceğim yürüyüş çok yapıyorum ama ışık da deneyeceğim
biaslanannesi1 Kubragnydn 31 de herseyimiz hazırdı geceleri tuvalette bol iştahlı bol uyku isteği ile geçiyor ve en kötüsü kaburgama mideme baskı yapması ben zorluyor
Kubragnydn biaslanannesi1 evet çok fena bişey o bende de maalesef aynı şey oluyo kaburgamın altında vuruyo acayip bişey😁
babynil @Asyaveannesi36 tamamen karanlik bi yerde telin flashini tutarsaniz doner ins o yontem baya etkiliymis
Kubragnydn babynil telin flahsını mı ilk defa duydum bunu değişik haftasında olmayan denemesin Gine ya merak edipte 😁😁 rabbim evlatlarımızı hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Esra-57 Kubragnydn amin inşallah canım rabbim hepimizin bebeklerini kucaklarımiza sag salim alırız ☺️