Semos56 selam kızlar geceleri huzursuz ayak sedromım basladı yasıyanlar varmı bunu ıcın ne yapışabılır gece uykuları haram oldu
SelinYakgul Semos56 bende bugün var nedense , ayaklarımı / bacaklarımı koyacak yer bulamıyorum durduramıyorum , hakim olamıyorum çok garip bugüne kadar böyle birşeyle hiç karşılaşmamıştım
neslican0644 Semos56 hamilelikten önce de vardı hamilelikte daha da artmıştı. Ne yaptıysam geçmedi en son çareyi yatmadan hemen önce duşakabine girip ayağıma 10dk duş başlığı ile sıcak su tutuyordum. Sıcak dediğim de baya sıcak yani. Damarlar gevşediğinden hemen rahatca uykuya dalıyordum tavsiye ederim
Ozgebhb Semos56 çok rahatsız edici bir durum hamilelik öncesi de vardı benim sol ayağıma vuruyor çoğunlukla magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş sanırsam.
Semos56 neslican0644 ya bnde tam tersı kovaya buz koyup ayaklarım uyusana kdr beklıyodum bu gece denıycm insallah
neslican0644 Semos56 bazısına soğuk bazısına sıcak iyi geliyor. Buz küplerine yatırdım bacaklarımı hiç kesmiyordu ama sıcak iyi geldi. İnşallah faydasını görürsünüz.
SelinYakgul Yasafi-23 bende tam 33 haftalığım ilk kez başıma geldi. Arkadaşım dediği, benim anlattığımla aynı mı bilmiyorum ama garip birşey 😢
Sude1 Bende de oluyor bende soğuk suyla yıkıyorum ayaklarımı uyumadan hamile olmadan önce işe yarıyordu fakat şimdilerde yaramıyor
Semos56 SelinYakgul Rabbim hepımıze sifa versın saglıkla kucagımıza alalım zor surclerıde saglıjla atlatalım ınsallah
Gokyuzum1 Meğersem bende de bu sorun varmış postu okuyunca anladım bilmiyordum açıkcası, geceleri uykuya geçişimi çok etkiliyor maalesef çözüm bulan var mı acaba
Hacer188 Semos56 resmen zulüm oluyor geceleri ayakları yıka daha yatağa girmeden geri kuruyor soğuk biseyler koyuyorum ben ayaklarımın altına