Dilaradiri Kızlar kuyruk sokumumda ağrı başladı. Nst de kasılmalarımda baya gözüküyor. Sizce doğuma ne kadar kalmıştır yani daha önce doğum yapanlar yardımcı olabilir mi? Doğum yaklaştığında ne gibi belirtiler oluyor?
Sudenaz146666 Dilaradiri hafif bir kan gelir bi haftadan ufak sancilanma dogum basladiginda duzenli sanci girer 4 dakka da bi gelirse dogum baslamistir normal dogum cok zor ama rahatlamıyorsun tabi ben dikislerden biraz agri cekiyorum ama
Optimistanne Dilaradiri meehaba ben de bugun 37+4 üm nisanim 2 haftadan beri geliyor nst de 100 u gordum bi kere ama dogum ne zaman olur bilmiyorum sen dogum yaptin mi nisanin gelmis miydi ?
Black-34 Karın biraz aşağı iniyor bazen inmiyor da gerçi Gebeliğim ve iki gebeliğimde de hiç belirti vermeden nişan bile gelmeden aniden su gelmesi ile doğumun başladığını anladım 🙄 hiç sancı vs olmuyor bende :)
Kardelenn24 36+1 im benimde bugün kuyruk sokumumda hatta biraz daha aşağısında ağrım başladı. Otururken acıyor kalkarken acıyor. 🤦🏻♀️ Doğumla ilgili mi bilmiyorum 😱
Dilaradiri Kardelenn24 evet benimde bu şekilde ve ona ek olarak bacaklarım falanda ağrıyor sancı hep var zaten
Fatmaaiskiff1 Kardelenn24 aynen benimde öyle 36+4 teyim o kadar ağırdı ki gece hiç yatamadım iki gündür şiddetlendi