gizemay22 selam kızlar ilk 3 ay mide bulantısı yaşamayıp sonra mide bulantısı yaşayan var mı ? Bu durum ne kadar sürdü sizde ? iyi gelen yiyecekler var mı yoksa mide bulantısı ilaç mı içiyorsunuz ?
Hilalusenmes gizemay22 cnm ben doktorun verdiği ilacı kullandım, herkeste süresi farklı oluyor benim 20.haftaya kadar sürmüştü
Royalsun gizemay22 ilk 3 ay bulantılarım çok fazlaydı hatta kilo kaybı yaşadım 16.haftadan sonra aç kalmadığım sürece bulantılarım olmuyordu.. şuan 7 aylık hamileyim tekrardan mide bulantılarım başladı🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Lale__123 Ben bugün maf oldum 13 haftadan sonra başladı bugün braz limon attım iyi geldi akşama kadar öldüm bulantıdan😏
gizemay22 Zeyneptuba henüz cinsiyetimiz belli değil birdahaki kontrolde öğreniriz yarın gerçi ikili test yaptırcam.ultrosonda bakılacak gozukur mu bilmem 🙃
ozlem-t Ben değil ama bir akrabamın 3. Aydan sonra başladığını ve 9. Aya kadar devam ettiğini biliyorum. Kişiden kişiye değişiyor işte…
gizemay22 ozlem-t 9. aya kadar baya uzun sürmüş. ilaç yazılsaymış keşke bazen o da etki yapmıyordur belki gerçi bilemicem ama .
gizemay22 Canmyavrumm çekiyoruz işte napalım . Benimde sürerse birdahaki gittğimde dr a söylerim ilaç yazar belki.
SnaBaykal Benim 18. Aya kadar devam etti baya kötüydüm. 18. Hafta bitti herşey sona erdi normale döndü. Birazcık sabır 🙏🏼🌸
Tgceetali_08 gizemay22 3 aylık hamileyim hiç durmaksızın mide bulantım var ne yapsam geçmiyo bilmiyorum daha ne kadar sürücek böyle olması
Tgceetali_08 gizemay22 yarın gidicem söylicem inşallah verirde işe yarar çünkü ilk zamanlarda söylediğimde yapıcak bişry yok demişti bulanması iyi demişti yani çokda öyle ilaç veren Bi doktor değil doktorum