gbdl2023 Cinsiyet partisi yapanlar kaçıncı haftada yaptınız doktor kaçıncı hafta da net oldu cinsiyet parti yapmayı düşünüyorum hangi hafta icin randevu alayım
esmerbomba gbdl2023 13 haftalıkken erkek oldunu oğrendim aynı gun cinsiyet partisi yaptım 😂 tabı cinsiyeti ben bilmiyordum
kahvesever__ gbdl2023 kaç haftalıksınız kesin söylerse o zaman alın derim ben de gidecem haftaya söyletecek doktorum biz balon patlatacaz sadece bir de pasta kesecek ailemden uzak olduğum için kimsemiz yok yurt dışındayım
gbdl2023 esmerbomba suan 13 haftalık olduk 16-17 de kontrole gel dedi o zamana kesin öğrenirim o zaman
gbdl2023 kahvesever__ bende ailemle ufak bisey yapmayı düşünüyordum 13 haftalığız merak ettim kaç haftalık öğrenirim diye
narmin96 Kızlar merak ediyorum, cinsiyetini doktor kime söylüyor, malum anne ve baba bilmiyorlar, onlara sürpriz oluyor, doktora giderken ablanız, kardeşiniz ve ya yakın arkadaşınız geliyor, doktor ona söylüyor cinsiyeti öyle mi? Merakımdan soruyorum🤭
gbdl2023 narmin96 bende tam bilmiyorum ama kız kardeşim gelicek o gün ona söylemesini isticem doktordan kağıda yazıp verir heralde
kahvesever__ gbdl2023 valla canım bilmiyorum ki bebekler bazen kendilerini saklıyor doktorda göremiyor o yüzden söylemiyor ama inşallah söyle