Beyazguvercin2 Canlarım hazırlık yapıcam ama cinsiyeti değişen kişiler olmuş kesin dendi ama böyle duyunca biraz daha mı beklemeliyim karar veremedim
Zeyno-Metehan Beyazguvercin2 banada 15.haftada erkek dedi dr. Ama detaylı ultrasonu bekledim alışveriş için gerçi eşim dayanamayıp almaya başladı ortak renklerden çoğu kıyafeti sarı beyaz 😁
Tazeanne0134 Beyazguvercin2 benim ilk hamileliğim de 16+6da %80 kız demişti ama 23+6da erkek olduğunu gördük Bu hamileliğim de 15+2 de adımın yasemin olduğu kadar eminim ki bu bebek kız dedi ama ben detaylı ultrasona kadar değişir diye düşünüyorum bakalım
HaticeBerkayBalat3103 @Beyazguvercin2 bence 20 haftalara kadar bekle canım ne olur ne olmaz yaptıgın alışveriş boşa gitmesin ben o duyguyu yaşadım çünkü 14 15 haftalıkken %90 kız dendi sonra 20 li haftalarda erkek oldugunu öğrendik bir hevesle 2 3 takım almıştım kız olarak elimde kaldı maalesef bir süre sonra ihtiyacı olan bir anneye verdim baştan aşşa erkek olarak aldım hep şuan 37+2 Haftalıgız çok şükür 2 3 doktor da erkek dedi kesin olarak içim rahat 😄☺️
Beyazguvercin2 HaticeBerkayBalat3103 gülüm 15 haftalıkken bacak arasını kesin göstermemiş miydi sana yoksa tahmin mi yapmıştı
HaticeBerkayBalat3103 @Beyazguvercin2 kesin kız dedi bana doktorumuz o zaman bacak arasını göstermemişti tahmini söylemişti ama çok kesin konuştuğu için bende güvendiğim için inandım yani 😄