hilal1503 Mrb arkadaşlar yarın ikili tarama testi için hastaneye. gidicem doğru sonucu elde edebilmek için aç karnına mı tok karnınamı tahlil vermeliyim yaptıran arkadaşlar bilgilendirebilirmi beni 😊👼
Huriye3509 hilal1503 hayır hic farketmiyo ben sormuştum doktoruma farketmez dedi allaha şükür biz olduk 2 liyi hic birey cikmadi normal dedi o yüzden 3 lüye gerek yok dedi dünde detaylı ultrasona girdik bi prensesimizin olucagini öğrendik...😊
scl Ben tok karna verdim hiç aç veya tok demediler bana enseye baktılar doğru kana yolladılar. Aç veya tok farkketiyo mu ki bak şimdi aklıma takıldı 🤔
Gulizylmz01 hilal1503 ben saglik ocaginda ebeye sormustum ac tok farketmez bu hormonal birsey degil demisti
Ebi hilal1503 zaten bu haftalarda mide bulantısı çok oluyo aşırı yiyemiyosun tok olamıyosun yani miden bulanmıycak kadar atıştır yeter bence 😊
hilal1503 Gulizylmz01 Gulizylmz01. Tesekkür ederim yanlış birşey yaparım ertelenir diye korkuyodum açıkcası
hilal1503 Huriye3509. Maşallah Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bende kızım olsun istiyorum ama erkek gibi hissediyorum 🙈😍
Ebi Bende dün gittim ultrasonda baktı sadece kana falan göndermedi 😏 Cuma başka hastaneye gidip yaptırcam tekrar ilgi sıfır hastanede
Hezalsukran Ebi kizlar kan degerinin sonucu siniri nedir benim ikili testim ulturasan da risk yok ama kanda var hangi rakkamlara gore bakiliyor biligniz varmi
hilal1503 Ebi. Çok şükür bulantım yemek yerken olmuyo sadece kilo almıyorum şimdilik endişeleniyorum da 😯👼
Hezalsukran hilal1503 kizlar kan degerinin sonucu siniri nedir benim ikili testim ulturasan da risk yok ama kanda var hangi rakkamlara gore bakiliyor biligniz varmi
Hezalsukran kizlar kan degerinin sonucu siniri nedir benim ikili testim ulturasan da risk yok ama kanda var hangi rakkamlara gore bakiliyor biligniz varmi
tugcemre ben 2 li test yaptırmadım esnesını ve burın kemıgı oluşmuşmu ona baktık ensesi 0.9 ml burun kemigide oluşmus dedi hareketliydide 0. 9 güzel bir sonuçmu bılmem doktorum brsey demedi