Esrahaliscelik 2_mucizemm öyle mi. İnşallah yaa inşallah benım kızımda düzelecek ıyı olsunda hıc durmasın Rabbım sağlık versın evladınızdan hıc bır zaman ayırmasın bırdaha sızı ınsallah 🤲🤲❤️
2_mucizemm Esrahaliscelik İnsallah canım korkma sadece bol bol anne sütü gönder şifa olmasını dile ona
2_mucizemm Esrahaliscelik bizimde solunum sıkıntısı yüzünden ve kalbinde delik vardı ve doğar doğmaz aldı götürdüler göremedim bile
Esrahaliscelik 2_mucizemm bizimde delıgı vardı kalbınde bu hafta şükür kapandı büyük bır delıktı amelıyata gıdecektı nerdeyse
2_mucizemm Esrahaliscelik Bizimki o kadar kolay Kapanmadi malesef daha 1 ay kadar oldu kapanalı ve ameliyat olmadan kapanmaz dediler
2_mucizemm 2_mucizemm rabbim bı mucize verdi ve kapandı çok şükür şu an çok iyi inşallah sizdee bı an önce kavuşursunuz bebeginle
Birtazeanne _esraeyup23 başınız sağolsun çok üzüldüm melek olmuş.. benim de bebeğim benzer durumda. Tek tek bulup okuyup bilgi edinmeye çalışıyorum özür dilerim:(
_esraeyup23 Birtazeanne ne demek senı çok iyi anlıyorum Rabbım hayırla evladını ordan almayı nasıp etsın ınsallah tez zamanda 🤲