Musabnannesi Sevgili anneler korona olduğunuzu nasıl anladınız? Belirtileriniz ne oldu nasıl atlattınız?
Impossiblee Musabnannesi merhabalar boğaz ağrısı oldu bende ne yaptıysam geçmedi burun akıntısı ve eklem ağrısi da başlayınca dedim kesin kovidim öyle de oldu.
Asyaveannesi36 Musabnannesi benim burnum tıkandı içim rahat etsin diye gidip acilden test yaptırdım pozitif çıktım 2 hafta önce şuan atlattım ama suyum sınırda 34+5im
Sureyya_45 Bn ayakta duramıyordum kalçamdan aşağısı ağrıyordu başımı yerden kaldıramıyordm aksmaa doğruda atesim çıkmıştı bn klima çarpmıştr diye zannediyorum hastaneye gittim test verdim pozitif cikti
Sureyya_45 Musabnannesi doktor yatisimi verdi ilaçların damar yolundan verilmesi gerekiyormuş kan sulanrici ve ekstra damar yolundn baksa bı ilaç daha 5 gün yatıp ciktim etkisi hemen geçmiyor tabi bnm öksürük çok zorladi
Impossiblee Musabnannesi valla gebelerin içebildigi ıhlamur ve kuşburnu gibi çayları içtim sıcak şeyler yedim çorba yedim bol bol terledim C vitamini aldım meyve yedim.. Normal gripte ne yapıyorsam aynısını yaptım
Aybike123 Musabnannesi bol bol yoğurt ve süt tüket dedi doktor çok şükür hafif atlattım normalde nasılsam öyleydim ne olur ne olmaz diye test yaptım beklemiyordum ama pozitif çıktı. 14.haftamdaydi şuan 26+5 im aşının ilk dozunu da vuruldum 1 ay önce sıkıntı yaşamadım çok şükür
Musabnannesi Asyaveannesi36 çok geçmiş olsun, havuç yemek bu konuda çok faydalı günlük 7-8 tane ara ara havuç, 3-4 tane salatalık yemenizi tavsiye ederim
Musabnannesi Asyaveannesi36 çok geçmiş olsun canım İnşallah düzelir 1mervedir Shrkoyn suslubocu çok teşekkür ederim kızlar aklımda bulunsun hep bunlar, hepinize tekrar dan çok geçmiş olsun
1mervedir Musabnannesi merhabalar bacak ve bel ağrısı ama bu öyle bi ağrı değil üzerine basamıyordum dermanım yoktu ordan şüphelendim
Kiymetlibebek 1mervedir canim bnde positifim cok asiri bel bacak agrim var cok endise ediprum bebek icin daha hissetmiorumda 17 haftalik siz kac haftaliktiniz
FatihBatur Asyaveannesi36 suyunuzun sınırda olması koronadan sonra mi oldu yoksa daha önce varmiydi acaba ?