Kadi Merhaba, 35 haftalık oldum ve bebeğim halâ dönmedi. Doktorum, dönmezse biz döndürecez dedi. Nasıl oluyor? Bilen var mı?
Asyaveannesi36 Kadi AA nasıl döndürüyormuş benim de 35 haftama gireceğim 34+5im hala dönmemiş dedi bugün doktorum😔
Esrakaracali Kadi canım bende senin gibi 35 haftalıkken gittiğimde doktorum dönmemiş kafası yukarıda demişti. 1 hafta sonra tekrar gittiğimde dönmüş endişelenme son hafta bile döner diyorlar inşallah..
55alp34 Kadi valla canım doktor nasıl döndürüyo onu bilmiyorum ama ben ilk doğumumda suyumun gelmesiyle gitmiştim hastaneye doğumum öyle başlamıştı çocuk tersti gttiğimde plates topunda yavaş yavaş hareketler yapa yapa dönmüştü allahın iznyle de normal doğum yapmıştm.. doktor çok önemli bu konularda canım benm başıma iki ayrı doktor gelmişti biri sezeryana alıcaktı direk diğer doktordan allah razı olsun önce yapsın bebek dönmezse alırz sezryana dedi ve bebk bi zaman snra döndü o doktorun sayesnde normal doğm yapmıştm canım
fatma1941 Benim bebeğim 38de dönmüştü.Birkac manevra var döndürmek için ama bu konuda çok tecrübeli olması lazım doktorun ve riskli birşey diye duymuştum ve doğum esnasında bile dönebiliyor diye duymuştum
Emleyla Ya benimki dönüyor geri yer değiştiriyor sürekli en son 33+2de popo yukarda dedi şimdi nasıl bilmyrm 35+1im
55alp34 Kadi yanıma iki stajyer kız vermişlerdi canm biri önden ellerimi tutup yavaş yavaş topun üstünde zıplattı diğeri de sırtıma masaj yapmıştı belime doğru bir saate yakın devam ettik dinlene dinlene allaha şükr dönmştü bebeğim