Turkolog12 Randevu aldım ilk kez doktora gideceğim giden var mı ilgileniyor mu ? Ultrason görüntüsü falan veriyor mu acaba ?
Puki Turkolog12 başka Bi doktora gittim onu bilmiyorum fotoğraf vermiyorlarmış kaldırmışlar kendiniz gördünüz fotoğrafa gerek var mı dedi ben sorunca da yani
Merve1200 Turkolog12 başka doktorlara gitim ilgililer ve resim veriyorlar bana verdiler tabi kendim istedim canım
Feyzanne Turkolog12 ilk muayenemi ona olmuştum çok tatlı cıvıl cıvıl genç bir hanım seversiniz. Bana da ultrason görüntüsü vermedi isterseniz verir belki ☺️
Turkolog12 Puki eşimi içeriye almıyorlar muhtemelen kalp atışını duyarsan esime nasıl gösterebilirim kameraya bari cektirseler 🤦
Puki Turkolog12 evet içeri almıyorlar kimseyi kameraya cektirirler mi onu da artık insaflarina kalmış 🤷♀️😊
Turkolog12 Puki artık deneyeceğim şansımı ilk bebeğimiz ikimizde heyecanliyiz umarım sorun çıkarmazlar 😅🤷
Turkolog12 Puki amin inşallah canım benim rabbim isteyen herkese versin olanında sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah 🥰
Turkolog12 Merve1200 bende ilk kez gideceğim bu doktor hakkında güzel şeyler okudum randevu bulmuşken de aldım umarım verirler 🤗
Turkolog12 Feyzanne kalp atışını duyarsan telefonla görüntü alsam izin verirler mi acaba vermesini umuyorum 😅🤗
Feyzanne Turkolog12 ay niye vermesin ki vermesi lazım 😅 yani cinslik yapcak biri değil özel bi sebebi yoksa kesin verir bence :)