charlottececi Mom545441 6 gun ama ikiz. Bi de sey su sacma erken gebelik testleri var. Prefertildi benimkinin markasi. Ekranı kucucuk allah askina onu kirip icindekine bakin. Ustten negatif sanmistim ustune kaset normal testte silik pozitif cikinca o testin kabini kirip baktm o da silik cikmis da ustten gorunmuyor. Ama normal kaset test daha belirgindi 😂
Selvalcn Mom545441 4 gün önce silik çizgi çıkmıştı normal gebelik testimde vardı onu da yaptım aynı çıktı bence ikisi arasında bir fark yok 🤷♀️
Lionfamily 5 kasımda olmuştum benim normalde hep 2 gün ileri atar 7 si gibi diyelim işte ben 2 Aralıkta öğrendim,mide bulantım başlamıştı ordan anladım 🤗
Sevdashn Mom545441 7 gün vardı benim adet günüme dün yaptım hiç bı şey çıkmadı erken gebelik testini. Belki gebe değilim belki de erken yaptım
Mom545441 guldenizcan ama bu stres değil ki merak olmazsa bu ay lazere gidecem hem bi sonraki aya olursam temiz kalırım 🥰 olursa sevinirim ama 🌺
Tweety5 6 Kasım da adet olmuştum en son ama 9 da bekleniyordu adetim. 6 aralıkta erken test yaptım çift çizgi gördüm.
charlottececi Mom545441 adet dongusu 30-33 gun falansa o ay erken yumurtladiysa 10 gun once de cikmis olabilir. Benim dongum 26-28 arasi degisir. Ovulasyonum 12. Gun olmustu. Ovulasyondan 10 gün sonra testte cikti. 3+1 di iste 😄