11mrv11 Mağazadan seçip almak istiyorum e bebek in yaptığı indirimler ne zaman oluyor genelde Doğum nisanda olacak
Happybsrn 11mrv11 valla bugün bı gidip bakayım dedim yok yani birşey kalmamış, Şubat’ta yapılan indirim de kışlık sezonun olur ve büyük bedenler kalır, bugün bile bulamadım beden yokkkkkk😡
incimercan 11mrv11 şu an daha ucuzdur bence, geçen çivile gittik bebek arabası bakmaya. İndirim diye fiyat değiştirmedik, indirim bitince zam yaptık dedi çalışan. E yılbaşından sonra da zam gelir zaten.
Asyaveannesi36 11mrv11 pek indirim olucağını sanmıyorum yaptıkları zamları geri çekerler anca 9lu prima Aqua ıslak mendil almıştım 150 tlye 190 yapmışlar birçok şey böyle bebek arabası da dahil 🤦🏻♀️
11mrv11 Happybsrn yaa benim doğum nisanda olacak yazlık ürünler istiyordum Şubat ayında e bebekte olmaz mı yazlık kıyafet
Eslemmiraaa 11mrv11 700 tl anne yanı alacaktım bir hafta içinde önce 1000 sonra 1200 oldu mağazaya gittim indiriö olacak mı ona göre alayım dedim 1000 tl iken çalışan bekle olucak dedi ama sürekli çıkıyor 700 tl iken almadım eşim o kadar al dedi şimdi bi o kadar daha zam yedi
Pnaar34 11mrv11 benmde dogumum nisanda olacak Allahn izniyle. İstanbulda yasiyorum ayda bikac kez e bebek magazasina gidiyorum ama farkli subelerine. Ve indirimli cok sey aldım zıbın tulum sapka 3lulerini 30 tl den aldım hep.
annembabam Cicilibicili inşallah olur, benim doğum nasipse şubatta . En azından ıslak mendil , bez , mama stok yaparım . 🤔🌸
Cicilibicili 11mrv11 erken olabilir ama belli de olmaz tabi. Bu konuda net bişey bilemiyorum o yüzden