[silindi] Temmuzannesii28 sudocremi geçen gün markette gördüm çok şaşırdım, kasanın yanında satılıyordu, gerçi marketler johnson baby&dalin de satıyor ama mesela sudocrem eczanede satılabilir bişi gibi düşünmüştüm
Temmuzannesii28 [silindi] sudocrem gördükçe deliriyorum hasta yakınları çok sürüyordu bembeyaz yapıyodu hiçbi işe yaramıyodu gördükçe sinirleniyordum o günlerden kalma heralde antipatim oldu 😂😂
Morprenses Kubrakles ona da böyle sayfalar hep ❌ böyle uyarı veriyor içinde şu var bu var diye. Ya bu şeylere takılınca insan ne alacağını şaşırıyor gerçekten.
Fatmadumankorc Temmuzannesii28 yalnız pişik olduktan sonra hiç bir pişik kremi işe yaramaz amaç pişik olmadan önce sürmek ve olabilecek pişiği önlemek bu ayrıma dikkat edin.
Glsrnnn Ağıza alınmayacak hiç bir şeyi kesinlikle bebeğiniz cildine de surmemelisiniz hepsinin zararları var sonuçta hepsi kimyasal en iyisi doğal yağlar kantoron yağını tavsiye edebilirim mesela
brfnyildirim Hayatım herşey için birşey bulunuyor ne kadar gerçek olduğu önemli benim kız kardeşim alevler içinde kaldı 3. Derece yanıktı yüzü şuan bebek poposu gibi nedeni sudo vazelin bepantol bebek pişik kremidir sudonun zararını görmedim o yüzden
Civcivinannesiii annebebek2904 zeytinyagini kaynat asidi ciksin daha sonra sogunca bi fisfisli siseye koy osekil kulln canm daha saglikli😊
Emleyla annebebek2904 ben Bepontol aldım mecburen ilerde mustela alırım ya ne bilim ne alacağımizi şaşırdık napalim imkanlar neyi el verirse keşke en güzelini alabilsek