Emirpasam Mrb arkadaşlar 20 +4 günlük hamileyim . Detaylı ultrason için hiç bir devlet hastanesinden randevu alamadım, şuan özel hastane araştırıyorum bu konuda yardım eder mısınız. Bir de en iyi sonuç kaçıncı hafta da alınır
Duygugkts Emirpasam Kartal Özel Vera hastanesinde 270 tl ye yaptırmıştım ben en geç 24. Haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum
Shnbsk Emirpasam ben En en iyi sonucun 21. Haftada alındıpını duydum. Ne kadar doğru bilemem ama 24 e kadar olduğuna göre daha vaktiniz var 🙃
busrasahinn Emirpasam pendik marmara egitim ve arastirma hastanesinden almayi denedin mi canim ordaki doktor da perinatolog hem
Emirpasam Duygugkts teşekkür ederim evet banada engeç 24 dendi zaten şuan bi çok özelde dahi randevu yok sanırım 24. Haftayı beklicez
Duygugkts Emirpasam rica ederim arayıp sorun isterseniz ben memnun kaldım yaklaşık 40 dakika incelediler
Hgemr Çakmak Erdem Hastanesi prof. 400 tl Uzman dr. 375 tl Perinatolog her ikisi de, Çamlıca Medicana sadece cumartesi günleri oluyormuş ve kadın doğumcu yapıyormuş 360 tl