Tgbrl Beyra0212 Benim eşimde ameliyat olduktan 3ay sonrasında hamile kaldım bazen ameliyat gerekebiliyor ama yine de kesin çözüm değil diyor dr 🙏🏻
Neroizm Beyra0212 var. Urologs gitti ve spermlerinin sekillerini bozdugunu ogrendik o varikoselin. Sperm kalitesini yukseltmek icin bazi ilaclar kullandi. Ben de bu sirada klomen kullandim ikimizde de sorun vardi cunku. 3 aylik tedavi sonunda hamile kaldim ve 15 gun once dogurdum cok sukur.
Aysegularas Beyra0212 benim esimde de vardi ve sprem sayisi 1 milyondu amelyt oldu 1 sene olmadan hamile kaldim bende cok sukur
Beyra0212 Mybabyboy allahımmmm darısı benim başıma inşallahhhh 🤲 %1 morfoloji ne oluyor bilmiyorum kusura bakmayın
Beyra0212 Mybabyboy benim eşimin sperm sayısı 4 milyon. İleri hızlı sayısı %77.8. Doktor imkansız değil ama ameliyat olmalısın dedi. Ben bu ay hamile gibi hissediyorum kendimi.
Beyra0212 Mybabyboy şimdi baktım sonuç kağıdına morfoloji normal form : 3.7 yazıyor 😍😍 kalabilirim mi demek buuu
Sevdaguzeltepe Mybabyboy saglıklı bir gebelikmiydi peki benmde eşimin %2 morfoloji çok şükür hamileyim ama düşük riskinden korkuyorum😞
CananOnay Benim değil ama yakın bi komşum vardı 6 yıllık evlilerdi 3. Denemede tüp bebek tuttu bi oğlu oldu. Maddi durumu iyi olmadığı için bidaha tüp bebek yapamam demişti oğlunun 1. Yaş gününü kutlamaya hazırlanıyordu ve yine hamile olduğunu öğrendi 🙏😍
Beyra0212 Tgbrl anladım. Bize de kesin sonuç değil dediler. Birde eşime seni bebek olsun diye değil varisten sebep ameliyat edicem dedi doktor. 10 gün arayla 2 doktora gittik hemen hemen 2 katına çıkmış spremler allahım her istene versin bebek inşallah
Neroizm Sevdaguzeltepe uzun zaman oldu degerlerini hatirlamiyorum acikcasi ama hem buyukbas hem de kuyruksuz sperm sayisinda fazlalik vardi. Sigarayi birakmasini onerdi doktor, onun da buyuk bir etken oldugunu soyledi. Birakti yeniden teste girdi buyuk ilerleme gorduk.
Sevdaguzeltepe Neroizm eşiminde ameliyat öncesi %2 di ameliyattan sonra hemen hamile kaldm çok korkuyorum bebegimi kaybetmekten daha 6+4 haftalık morfoloji bozuklugu düşüğe sebep oluyormuş çok tedirginim😞
Neroizm Sevdaguzeltepe sakin olmamaniz hamileliginizi etkiler ayni sekilde. Bebeginizi dusunun daha sakin olun, kendinizi telkin edin. Bebeginize bir sey olmayacagini surekli tekrarlayin kendinize.
Mervemert Varikosel erkekler için tedavisi olana bişey ameliyat olsun bi kaç ay sonra düzelir ve kalırsın inşallah
Nesecik Benım eşimde varıkosel vardı 3damar veya 5 damar tıkanık tı amelıyAt oldu sonrasında eşime kür yaptım bıtkısel daha sonra hamıle kaldım canm suan 36haftalıgım 🙏🏻